Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Ålands yrkesgymnasium

Ålands yrkesgymnasium - en modern utbildning i yrken med gamla traditioner

När du studerar vid Ålands yrkesgymnasium får du en grundläggande yrkesutbildning (180 kp) som leder till en gymnasieexamen med yrkesinriktning. Det betyder att du antingen kan arbeta inom ett yrke eller studera vidare på en högskola efter din examen.

Ålands yrkesgymnasium passar dig som är intresserad av ett visst yrkesområde. Vi erbjuder utbildningsprogram för dig som vill bli elmontör, husbyggare, fordonsmekaniker, rörmontör, frisör, merkonom, kock, servitör, närvårdare, sociokant, barnledare, IT-stödperson, fartygselektriker, reparatör, vakthavande styrman eller maskinmästare.

Ett yrke och en grund för vidare studier

Våra utbildningsprogram är både praktiska och teoretiska och förbereder dig för att självständigt utöva ett yrke direkt efter din examen. I din gymnasieexamen ingår både ett gymnasieexamensbetyg och ett yrkesprovsbetyg. Det betyder att du dessutom har möjlighet att studera vidare på yrkesinriktade högskoleutbildningar eller andra utbildningar som är baserade på gymnasiestudier. 


Är du intresserad och vill veta mer om Ålands yrkesgymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Ålands yrkesgymnasium

Program

Video

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Ålands yrkesgymnasium.

Hitta till skolan

Ålands yrkesgymnasium

Neptunigatan 6
221 01 Mariehamn

 Visa telefonnummer
www.gymnasium.ax

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Anton
Sjöfartsgymnasiet på Åland är en relativt liten skola. Eftersom att det är ganska små klasser får man mer hjälp av lärarna och man får en bättre relation till lärarna. Eftersom att det är mycket praktiskt får man mer variation i skolarbetet. Det är nytt schema varje vecka, i början tyckte jag att det var lite jobbigt men efter några veckor blev ...
Visa hela
Recensioner
Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information från Ålands yrkesgymnasium, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information