Visa gymnasium.se som: Mobil
Visar 1-11 av 11 träffar
  • = Riksintag
Visar 1-11 av 11 träffar
 

Gymnasium i Upplands Väsby

Upplands Väsby ligger 25 km från Stockholm och 45 km från Uppsala. Det tar ungefär 27 minuter att åka in till centrala Stockholm med pendeltåg. Upplands Väsby ligger däremot bara sju minuter med Upptåget till Arlanda.

Gymnasium i Upplands Väsby

I Upplands Väsby finns fem stycken gymnasieskolor, både kommunala och fristående gymnasieskolor. Det finns också en mängd olika gymnasieprogram att välja mellan. 

Väsby centrum

Väsby centrum är en mötesplats i Upplands Väsby där det finns mängder av butiker och ett brett utbud av kläder, elektronik, skönhetsvård, hälsokost, böcker och en massa annat. Man kan i stort säga att du kan hitta allt här. Det finns dessutom mataffärer och restauranger.

Idrott och motion i Upplands Väsby

I Upplands Väsby finns det aktiviteter för alla, både för barn, ungdomar och vuxna. Är du intresserad av motion och friluftsliv då har du möjligheten att göra det i Upplands Väsby. I Upplands Väsby finns cirka 200 föreningar med 11 000 aktiva medlemmar.  Du hittar dessa föreningar lätt i stadens föreningsregister. Det är enkelt att söka på den typ av aktivitet du vill utöva.

I Upplands Väsby kan du både träna professionellt eller motionera. Du kan ta en promenad i Vilundaparken eller varför inte testa på någon inomhusaktivitet i kommunens största idrottsanläggning med idrottshallar, ishallen, idrottplasts och andra bollplaner. Om du tycker om att gå på gym och träna gruppträning finns det några stycken gym att välja mellan.

Natur och kultur i Upplands Väsby

I Upplands Väsby finner du ett rikt natur- och kulturliv, man kan till exempel ta en promenad på någon av vandringslederna, titta på fornlämningar, besöka friluftsmuseet Gunnes Gård, paddla kanot i Mälaren eller titta på konst i Väsby konsthall.  Det finns mycket att hitta på och framför allt om du går något gymnasium i Upplands Väsby.

I Upplands Väsby kan du få en blandning av gynnsam natur för fågelliv, vildmarksskog, sex sjöar och vattendrag.