På Yrkesgymnasiet Malmö förbereds du för ditt framtida jobb. Kolla in filmen för att veta mer om skolan!

Yrkesgymnasiet Malmö

”Få vanliga lektioner, mycket praktik. Om man sköter sig betyder det jobb efter studenten vilket är bra.” - Egzon Hyseni, Bygg-och anläggningsprogrammet åk 3.

Här är Yrkesgymnasiet Malmö!

Yrkesgymnasiet Malmö är starten på din karriär inför ett framtida yrkesliv. Vi lägger grunden i både yrkesämnen och vanliga ämnen. Börjar du som elev på Yrkesgymnasiet har du möjlighet att redan under gymnasietiden få en massa kunskap och erfarenhet inom det yrke du valt. Det är helt enkelt upp till dig som lärling att visa företagen vad du vill och hur du vill att din framtid ska se ut.

Bli redo för arbetslivet

Yrkesgymnasiet vill att du som elev ska vara anställningsbar direkt efter studenten. Därför förbereds du på bästa sätt inför ditt kommande yrkesliv tillsammans med din handledare. Du tillbringar minst 50 % av din utbildningstid på ett företag vilket ger en gedigen utbildning och ett försprång på arbetsmarknaden.

Majoriteten får jobb!

Yrkesgymnasiets koncept med att bedriva yrkesutbildning på en arbetsplats har visat sig mycket framgångsrikt. I den första avgångsklassen i Skellefteå 2012 fick hela 86% arbete direkt vid studenten.

Du kan självklart också välja att studera vidare på universitet genom att utöka din studieplan.

Är du intresserad och vill veta mer om Yrkesgymnasiet Malmö, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Yrkesgymnasiet Malmö

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Yrkesgymnasiet Malmö.

Kontaktuppgifter till Yrkesgymnasiet Malmö

Estlandsgatan 6

yrkesgymnasiet.se

Emel
Denna skolan ger en stor inblick på mycket av arbetslivet. Med bra och högutbildade yrkes lärare samt har god till pedagogiks undervisningar , ger de oss elever den bästa utbildningen! Handelsprogrammet ger stora möjligheter med dina breda kunskaper och stora möjlighet till deltidsjobb samt anställningar dessutom att plugga vidare på högskola.
Emelie
Finns ingen bättre skola, lärarna är engagerade och skolan är familjär. Handels utbildningen ger jobb eftersom det är en så bred linje, i och med din apl som du är ute på ofta ger detta även chans till jobb. Jag är nu timanställd på min apl plats.

Forum om Yrkesgymnasiet Malmö

Här kan du ställa frågor om Yrkesgymnasiet Malmö och deras program.

Bli den första att ställa en fråga!

» Ställ ny fråga

För att beställa information från Yrkesgymnasiet Malmö, fyll i följande uppgifter:

Utbildningsrecensioner
Baseras på 2 recensioner