Utvecklas på Bernadottegymnasiet i Stockholm

Bernadottegymnasiet i Stockholm ger dig möjlighet att växa med uppgiften och att lära dig hantera nya och spännande situationer. Ju längre du kommit i din utbildning, desto mer ansvar får du på Bernadottegymnasiet. Du får först träna på att leda dig själv och därefter andra, när du lärt dig grunderna inom ledarskap.

Fysisk träning på Bernadottegymnasiet

En viktig del av Bernadottegymnasiet är den idrottsliga prägeln.Skolan erbjuder Samhällsvetenskapsprogrammet och samverkar med representanter för Försvarsmakten, Räddningstjänsten, Tullen, Polisen och Kustbevakningen.

Skolan erbjuder även språkintroduktion för nyanlända svenskar.

Visa alla utbildningar på Bernadottegymnasiet Stockholm

Ekonomiprogrammet

Introduktionsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet

Antal elever på skolan år 2020/21: cirka 760

Bernadottegymnasiet Stockholm

Münchenbryggeriet 35

bernadottegymnasiet.stockholm.se

Snittbetyg: 3,8

Nöjd elev
Går 1 an på Bernadotte gymnasiet o jag älskar verkligen skolan! De är enormt stark gemenskap och med massa roliga aktiviteter under hela året som gör att man kommer närmare alla! Lärarna är toppen tydliga och strukturerade!
:-)
Militärinriktat gymnasium som är hårda i början inom ämnet men sen bara slappar runt. Dålig attityd från många lärare och även extremt dåliga på att ge ut information om t.ex. uppgifter, prov och aktiviteter. En bra lärare i hela skolan, Tom T. Jättebesviken på hur jag och andra blir behandlade där därför har jag slutat.
Helena Timdahl Franke, rektor Kommentar:
Hej, vad tråkigt att du var är missnöjd med skolan. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet och tar tacksamt emot konstruktiv feedback. Hälsningar Helena Timdahl Franke, rektor
Linda
Skolrecensioner