Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Introduktionsprogrammet

Yrkesintroduktion (IMY)

Antal elever
Antal elever: cirka 40 (.)
Antal elever
Antal elever: cirka 40 (.)
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Yrkesintroduktion (IMY)

Yrkesintroduktion (IMY)

Introduktionsprogrammen finns till för att ge dig som saknar gymnasiebehörighet möjlighet att komma in på ett nationellt program eller börja arbeta direkt efter avslutade studier.Alla våra elever följer en individuell studieplan som visar vad just din utbildning innehåller. Den utgår ifrån dina mål, behov och förutsättningar. Studieplanen är din väg mot att bli behörig till gymnasiet eller komma ut i arbetslivet.Introduktionsprogrammet saknar därför till skillnad från de nationella programmen en gemensam poängplan.Med rätt verktyg så hjälper vi dig att nå dina mål.

Yrkesintroduktion (IMY) vänder sig till dig som inte har de godkända betyg från grundskolan som krävs för behörighet till ett yrkesprogram. Målet är att du ska få en yrkesinriktad utbildning för att du ska kunna söka något av våra yrkesprogram eller underlätta för dig att kunna etablera dig på arbetsmarknaden.

Är du intresserad och vill veta mer om Yrkesintroduktion (IMY) , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Film

Ansökan och behörighet

Ansökan

Om du riskerar att inte bli behörighet till ett nationellt program är det viktigt att du har med minst ett introduktionsprogram i din ansökan. Prata med studie- och yrkesvägledaren på din grundskola för att hitta rätt introduktionsprogram för dig. Du söker till våra introduktionsprogram via gymnasieantagningen.

Behörighet

Du är behörig till yrkesintroduktion om du saknar de godkända betyg som krävs för att söka till ett yrkesprogram.

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yrkesintroduktion (IMY) så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Praktiska gymnasiet Malmö Norra
Strömgatan 13
212 25 Malmö

Välkommen till Praktiska Gymnasiet Malmö Norra

Vi utbildar framtidens arbetskraft. Vårt mål är att du ska ha ett jobb direkt efter studenten, efter ditt livs bästa skoltid! Ett yrkesprogram är ett riktigt smart framtidsval! Alla våra program ger dig flera valmöjligheter efter studenten. Du kan börja...

Läs mer om Praktiska gymnasiet Malmö Norra och visa alla program.

Sponsrad