Om skolan

Olinsgymnasiet är ett tryggt gymnasieval, där kvalitet är viktigare än kvantitet. Olinsgymnasiet är sedan hösten 2016 en fristående skola i centrala Skara som är fylld med utmaningar och möjligheter till personlig utveckling. Hösten 2021 öppnar de en ny skolenhet i Götene där de erbjuder fyra yrkesprogram med möjlighet till idrottsprofil fotboll. Våra skolor erbjuder utbildning i moderna lokaler med engagerade lärare som jobbar stenhårt för att din studietid ska bli en upplevelse för livet.

Din hälsa är viktigast

För elevernas trygghet och välmående lägger vi stor vikt på det förebyggande elevhälsoarbetet genom vårt elevhälsoteam där specialpedagog, kurator, skolsköterska och psykolog ingår.

Möjligheter

Vi erbjuder även möjligheten att utöka studierna med Engelska 7, Moderna språk (franska, spanska och tyska) steg 3 och 4 samt Matematik 2b.

Är du intresserad och vill veta mer om Olinsgymnasiet Götene, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Olinsgymnasiet Götene

Olinsgymnasiet Facebook

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Olinsgymnasiet Götene.

Olinsgymnasiet Götene

Hagagatan 10
Götene

www.olinsgymnasiet.se

Det finns inga recensioner än.

För att få mer information från Olinsgymnasiet Götene, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga