Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Studera teknik och IT på NTI Gymnasiet i Södertälje!

NTI Gymnasiet i Södertälje är det självklara valet för den tech- och IT-intresserade! Vi är ingen fabrik utan satsar på en lugn och intim miljö där alla känner varandra och där det finns utrymme för flexibilitet utifrån elevens behov. Personalgruppen har en unik och bred programmeringskompetens, så vill du programmera spel, lära dig nätverks- och hårdvaruprogrammering eller förbereda dig för högskolans ingenjörsutbildningar är vi skolan för dig! Hos oss får du dessutom möjlighet till utlandspraktik i något av våra samarbetsländer inom EU. Du kan också certifiera dig inom design i Adobeprogrammen, och inom programmering, server, nätverk och säkerhet i Microsoft. Att certifiera sig är ett frivilligt komplement som blivit mycket populärt, eftersom det öppnar många dörrar inför arbetslivet och kan hjälpa dig som elev att sticka ut på arbetsmarknaden!

En modern skola

Ljusa lokaler med stora klassrum och modern teknik. I vårt makerspace används den senaste tekniken som arbetsmaterial. För den som vill lära och leka vidare finns vår elevstyrda Tech-klubb.

Bra läge

Du når skolan smidigt med buss och pendeltåg. Varierad lunchmeny serveras i skolans matsal och idrotten sker hos Friskis&Svettis, 100 m bort.

Duktiga lärare

Vi har hög måluppfyllelse för att våra lärare är legitimerade, uppdaterade och väl rustade för utnyttja digitaliseringens kraft. Alla elever får synas och hjälp för att nå sin potential!

Vi har nio skolor i Stockholms län

NTI Gymnasiet i Stockholms län

Är du intresserad och vill veta mer om NTI Gymnasiet Södertälje, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på NTI Gymnasiet Södertälje

Reportage

Elever om NTI Gymnasiet

Läs om varför Natalie och Maja valde NTI Gymnasiet och deras bästa tips inför gymnasievalet!

Vill du få påminnelser inför öppet hus och annan relevant information om NTI Gymnasiet Södertälje? Fyll i din uppgifter nedan.

Andel lärare med leg. och behörighet 2021/22

www.ntigymnasiet.se

Snittbetyg: 3

Rasmus (Xor)