Välkommen till Munkagårdsgymnasiet i Halland

Här utbildas Bioprenörer! Våra elever ska bli Företagsamma, Yrkeskunniga, Nyfikna, Hållbara, Framtida Entreprenörer inom Trädgård, Djurvård, Skog och Lantbruk. Munkagårdsgymnasiet är ett naturbruksgymnasium som ligger vackert placerat i Tvååker, Halland. Skolan är det naturliga valet om du vill utbilda dig inom den gröna näringen med inriktning djur, skog, lantbruk eller trädgård. Det finns även möjlighet för dig som vill att välja till grundläggande högskolebehörighet. För dig som har lång resväg finns möjlighet att bo på skolans elevboende.

Munkagårdsgymnasiet erbjuder även utbildningarna Spår 1 och 2 för elever med NPF-diagnoser (adhd, autism).

Kombinera praktik och teori på en mindre skola

Munkagårdsgymnasiet är en mindre gymnasieskola med cirka 300 elever, vilket skapar en familjär och trivsam stämning. I det lilla formatet finns möjligheten för skolans duktiga pedagoger att se individen och lära känna varje elev.

Skolmaten tillagas på plats i eget kök, till största del med närproducerade och egentillverkade råvaror. Både eleverna och personalen ger maten högsta betyg.

Skolan har också ett internat där boende måndag-fredag erbjuds för elever som har en resväg på mer än två timmar per dag. Att bo på internatet är nästan som att flytta hemifrån. Här får du lära dig att ta ett vuxenansvar, men personal finns där för att stödja och ge råd.

På Munkagårdsgymnasiet kan du förena praktik och teori på bästa sätt. Du lär dig ett yrke, men självklart kan du också läsa till kurser som ger grundläggande högskolebehörighet. Du kan även få möjlighet att göra praktik utomlands.

Är du intresserad och vill veta mer om Munkagårdsgymnasiet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Munkagårdsgymnasiet

Öppet hus på Munkagårdsgymnasiet

Alla elever i årskurs 9 hälsas välkomna till Öppet hus på Munkagårdsgymnasiet!

Dagens upplägg:

Information i aulan om skolans utbildningar.

Se hur det går till på Naturbruksprogrammets olika inriktningar:
- Trädgård

- Lantbruk

- Skog

- Djur

Möjlighet att titta på elevboendet.

Varmt välkomna!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-10-19    Tid:   10:00 - 14:00

Yrkesprogram
Naturbruksprogrammet Ort Recensioner
Naturbruksprogrammet, Djur Tvååker
Naturbruksprogrammet, Lantbruk Tvååker
Naturbruksprogrammet, Skog Tvååker
Naturbruksprogrammet, Trädgård Tvååker
Introduktionsprogrammet
Introduktionsprogram Tvååker

Visa alla

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Munkagårdsgymnasiet.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

432 78 Tvååker

www.regionhalland.se

Linnea
Härlig skola med underbara lärare och bra gemenskap. Härlig kombination mellan praktisk och teorie, för de skoltrötta. Möjlighet att bygga din utbildning efter egna behov.

För att beställa information från Munkagårdsgymnasiet, fyll i följande uppgifter:

Skolrecensioner