Bygg- och anläggningsprogrammet

Bygg- och anläggningsprogrammet

Malmenskolan, i Grängesberg
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum

Om utbildningen

Bygg- och anläggningsprogrammet passar dig som vill jobba med att bygga och underhålla hus och anläggningar. Under programmets gång får du lära dig hur du bygger säkert, rationellt och hållbart.

Undervisningen på bygg- och anläggningsprogrammet är både teoretisk och praktisk. I programmet ingår 15 veckors praktik där du får möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken. Bygg- och anläggningsprogrammet är ett yrkesförberedande program som leder till en yrkesexamen och förbereder dig inför att jobba som exempelvis golvläggare, murare eller ställningsbyggare.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Grängesberg

Behörighet

För behörighet till Bygg- och anläggningsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Bygg- och anläggningsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3. Från och med hösten 2023 ingår grundläggande behörighet i alla yrkesprogram.
Malmenskolan
Bergsmansvägen 44
Grängesberg

Välkommen till Malmenskolan!

Malmenskolan ligger i en mysig miljö i Grängesberg bredvid Cassels och Disponentparken. Här får eleverna ett stort utrymme för allt praktiskt arbete och lektioner, både inom bygg- och fordonsbranschen. Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen? Ser du något...

Läs mer om Malmenskolan och visa alla program.

Sponsrad