COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Montage med bilder från Malenagymnasiet i Sjöbo

Malenagymnasiet i Sjöbo – ett yrkesgymnasium med din framtid i fokus.

På Malenagymnasiet i Sjöbo finns två yrkesförberedande program med tydlig och stark förankring i samhället: Bygg och anläggningsprogrammet och Fordons- och transportprogrammet.

”Trivs du så lyckas du”

Skolan är ett litet gymnasium med cirka 200 elever vilket gör att alla känner alla och det blir ett bra arbetsklimat. Malenagymnasiet vill att alla ska trivas i skolan, för om man trivs är chansen att lyckas så mycket större.

På Malenagymnasiet är små klasser en självklarhet eftersom skolan förstår att det är en viktig framgångsfaktor för alla elever. En annan framgångsfaktor för eleverna är de engagerade lärare som alla har en gedigen branschkunskap. Dessutom har skolan en modern maskinpark.

De senaste åren har i stort sett alla elever tagit studenten med ett anställningsbevis i fickan vilket visar att eleverna på Malenagymnasiet är anställningsbara direkt efter studenten.

Malenagymnasiet erbjuder dessutom de högskoleförberedande kurserna för de som vill bredda sin behörighet.

Är du intresserad och vill veta mer om Malenagymnasiet i Sjöbo, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Malenagymnasiet i Sjöbo

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Malenagymnasiet i Sjöbo.

Malenagymnasiet i Sjöbo

Verkstadsgatan 2
275 37 Sjöbo

www.sjobo.se

Snittbetyg: 4,3

hugo
Utbilningen är perfekt och skolan är bra för att den är så liten men ändån kan man veta var allt ligger. lärarna är bra för att man får mer kunskap som de lär ut till oss
Erika
Jag tycker att det är en bra utbildning som passar mig ganska bra! Skolan är också bra. Det är många engagerade lärare som kan det dom lär ut väldigt bra.
Samuel Nilsson
Jag tycker att utbildningen är bra. Tycker att allt är bra upplagt och särskilt i bygghallen för där får vi göra blandat med svåra och lätta uppgifter samt lösa problem som uppstår vilket jag tycker är bra. Och bra klasskompisar och härlig stämning i klassen. Det är roligt.

För att få mer information från Malenagymnasiet i Sjöbo, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Malenagymnasiet i Sjöbo
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på dag
Jag har en fråga
Skolrecensioner