Malenagymnasiets Buss

Malenagymnasiet i Sjöbo, Skåne län, ett yrkesgymnasium med din framtid i fokus.

”Trivs du så lyckas du”

På Malenagymnasiet i Sjöbo finns tre yrkesförberedande program med tydlig och stark förankring i samhället: Bygg och anläggningsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Fordons- och transportprogrammet.

Vi är ett litet gymnasium med cirka 200 elever vilket gör att alla känner alla och det blir ett bra arbetsklimat. Vi vill att alla ska trivas på vår skola och om man trivs är chansen att lyckas så mycket större.

På Malenagymnasiet är små klasser en självklarhet eftersom vi vet att det är en viktig framgångsfaktor för alla elever. En annan framgångsfaktor för eleverna är våra engagerade lärare som alla har en gedigen branschkunskap. Dessutom har vi en modern maskinpark.

De senaste åren har i stort sett alla elever tagit studenten med ett anställningsbevis i fickan vilket visar att eleverna på vår skola är anställningsbara när de slutar hos oss.

Naturligtvis kan man läsa de högskoleförberedande kurserna hos oss.

Är du intresserad och vill veta mer om Malenagymnasiet i Sjöbo, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Malenagymnasiet i Sjöbo

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Malenagymnasiet i Sjöbo.

Malenagymnasiet i Sjöbo

Verkstadsgatan 2
275 37 Sjöbo

www.sjobo.se

hugo
Utbilningen är perfekt och skolan är bra för att den är så liten men ändån kan man veta var allt ligger. lärarna är bra för att man får mer kunskap som de lär ut till oss
Erika
Jag tycker att det är en bra utbildning som passar mig ganska bra! Skolan är också bra. Det är många engagerade lärare som kan det dom lär ut väldigt bra.
Samuel Nilsson
Jag tycker att utbildningen är bra. Tycker att allt är bra upplagt och särskilt i bygghallen för där får vi göra blandat med svåra och lätta uppgifter samt lösa problem som uppstår vilket jag tycker är bra. Och bra klasskompisar och härlig stämning i klassen. Det är roligt.

För att beställa information från Malenagymnasiet i Sjöbo, fyll i följande uppgifter:

Malenagymnasiet i Sjöbo
Utbildningsrecensioner