Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig! ⭐

Recensioner av Lunds dans- och musikalgymnasium

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 26 recensioner.

Elev
(4)
LDMG är en liten skola med enorma ambitioner! Den är estetiskt krävande och teoretiskt utmanade! Det finns så mycket att lära sig!
Jonathan
(5)
LDMG erbjuder en fantastisk utbildning där träningen är hård men ger ett enastående resultat. Mycket avgörs av individens egna passion och mål inom konsten men tillsammans med fantastiska lärare och en kreativ omgivningen, genomgår eleven en större process där hen kan utforska sig själv och sina möjligheter.
D17 <3
(5)
Skulle inte kunna tänka mig en annan gymnasieskola! Lärarna, eleverna, maten (Stina <3) och upplägget är jättebra
Inez
(5)
En fantastisk skola för de som verkligen vill satsa inom musikal eller dans. Lärarna jobbar hårt för att du ska få en bra utveckling och man lär sig ständigt nya grejor från ens klass och andra elever på skolan.
Emma
(4)
Vill du bli nästa stora musikalartist ska du definitivt välja LDMG. Mycket sång, dans och teater som förbereder dig inför vidareutbildningar och produktioner. Jag hade absolut inte kunnat tänka mig gå på någon annan skola.
Majken
(5)
Satt och valde mellan olika linjer som jag hade poängen för, alla i min omgivning sa att man måste ta natur för att bli något. Men jag beslutade mig för att dans var den linjen och det är helt rätt. Skolan är mysig och alla känner alla samtidigt som det finns så många olika personer och personligheter trivs alla och det är en allmän trevlig ja...
Visa hela
Joel Wisti
(5)
En väldigt trevlig och intressant utbildning som ger mycket både estetiskt och teoretiskt.
E
(5)
Denna skolan är min dröm skola. Jag får grunden och lite till inom dans som är det jag vill göra i livet. Vi alla på skolan har också en gemenskap.
Dansare på LDMG
(5)
Världens bästa skola! Mitt livs viktigaste val var att flytta till Lund för denna skolan. Hade inte kunnat vara mer tacksam för att jag får gå på LDMG.
Börjar år tre
(4)
Utbildningen ger dig väldigt mycket för att utvecklas, enormt duktiga lärare. Å andra sidan föregår det mycket favorisering.
Sofie
(4)
Lunds dans- och musikalgymnasium är världens bästa skolan om du brinner för dans eller musikal! För detta är en av väldigt få gymnasium som har spetsutbildning inom dessa ämnen. Här lägger du grunden till din framtida karriär på scenen för det är tre fysiskt jobbiga år, men underbart roliga. Alla lärare är väl utbildare och/eller haft en framgån...
Visa hela
Anna Olivik D16
(5)
Jag tycker att man på LDMG får möjlighet till förbättring och utveckling efter sin egen nivå, oavsett hur höga ambitioner man har. Det är bra stämning på hela skolan, alla hjälps åt för att få en trevnad både i klassrum, matsal, danssalar och andra platser på skolan. Dessutom tycker jag att det är jättebra att danslärarna bryr sig mycket om ens ...
Visa hela
Rasmus Ask
(4)
Lunds dans o musikal är en utbildning där talanger från hela Sverige samlas för att utvecklas. Alla elever brinner för samma saker o det bidrar till en gemenskap som bara finns på denna skolan.
2:a på LDMG
(5)
Den här skolan är för dig som verkligen vill utvecklas inom dans, teater och sång! Men man lägger även mycket press på att de teoretiska ämnena ska klaras av och satsas på. Varenda lärare är så fruktansvärt dedikerad och entusiastisk för de ämnen de undervisar i och lär ut. Så om du är intresserad av alla dessa ämnen eller bara något av dem så s...
Visa hela
Albin
(5)
Lunds dans- och musikalgymnasium är ett toppenställe för dig som vill testa på livet som dansare eller musikalartist. Vi får en väldigt bred utbildning i de konstnärliga ämnena. Självklart läser vi dem viktiga teoriämnena som ger oss en stor trygghet om man skulle inse att showbusinesslivet inte är något för en. Lunds dans- och musikal är helt e...
Visa hela
Cassandra
(5)
At jeg flyttet fra Norge til Sverige for å gå på Lunds danse och musikal gymnasiast er et av mine beste valg. Her får jeg utviklet meg som danser i de ulike stil arter og trives både faglig og sosialt. Å bo borte fra familien fungerer bra og jeg trives veldig i Lund. Jeg anbefaler sterkt denne skolen, min utvikling siden jeg begynte her sist høs...
Visa hela
Elev M15
(4)
Jag har gått cirka en och en halv termin på LDMG och är jättenöjd. Stämningen på skolan är mysig och personlig eftersom det är så få elever. Danslektionerna är seriösa och jag har utvecklats massor under den individuella sången. Man blir förberedd inför senare studier, men även yrkeslivet då man får testa att göra auditions och chansen praktiser...
Visa hela
LC
(5)
Snart har jag kämpat mig igenom mitt första år på Lunds dans och musikalgymnasium och det är helt klart det bästa året jag haft! Jag flyttade från en ganska liten stad i Västergötland för att följa mina drömmar. Och jag har känt mig så välkommen! Alla på skolan är otroligt stöttande och vill att man ska utvecklas efter sin egen förmåga. Jag går ...
Visa hela
Felicia
(5)
Det är en fantastiskt skolan för ungdomar som vill utveckla sin artistiska utveckling.
Elev i musikal ettan
(5)
Både lärare och elever är helt fanatiska och man får utrymme till att utvecklas som artist varje dag. Det är en proffsig atmosfär men med en varm och kärleksfull stämning.
Nöjd Ldmgelev
(5)
Jag går förvisso bara i 1:an. Men av de erfarenheter jag redan har fått så är skolan så fruktansvärt engagerad till att man ska klara de teoretiska ämnena lika mycket som de estetiska. Alla lärare är väldigt dedikerade till vad de lär ut och vet vad de snackar om! Sen är stämningen på skolan helt underbar, alla är trevliga mot varandra 3:or som ...
Visa hela
Linda
(5)
En skola med hög kompetens och väl erfarna lärare! Allt i en trivsam och väldigt gemytlig miljö. En plats att lära och utvecklas!
Emma
(5)
LDMG är utan tvekan den bästa gymnasieskolan där alla bryr sig om alla, ingen dömer bara hejar. Lärarna har så grymt mycket erfarenhet at man får svindel ibland när man tänker på det och det finns inget bättre än att få göra det man älskar med personer som delar samma åsikt!
C
(5)
LDMG är verkligen en skola för den som vill bli något och utvecklas. Om du är målmedveten och villig att kämpa kan du komma hur långt som helst!
Musikalare
(5)
Sen jag började på denna skola har jag utvecklats lika mycket inom de estetiska ämnena som de teoretiska, och kanske ännu mer som människa! Jag älskar denna skola och har aldrig ångrat mitt val även om jag velade mycket inför gymnasievalet.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin