LM Engströms Gymnasium - skolan med hjärta i hjärtat av Göteborg!

L M Engströms Gymnasium hittar du i centrala Göteborg, precis bredvid Domkyrkan. Det gör det enkelt att ta sig hit. Brunnsparken, Grönsakstorget och Domkyrkan ligger alla inom bara några hundra meters avstånd. Skolan har funnits i 90 år och har en lång tradition när det kommer till utbildning. Det är en fristående gymnasieskola med kristen profil i anknytning till Svenska kyrkan. Under åren har skolans karaktär ändrats och idag är det en modern gymnasieskola med traditionell inriktning. Här får du en gedigen och högskoleförberedande utbildning i en miljö som kännetecknas av trygghet, värme och kunskapsglädje. Skolan satsar också mycket resurser på elevhälsa och stöd.

Visa alla utbildningar på LM Engströms Gymnasium

Välkommen på Öppet hus

Kom och träffa lärare och elever på öppet hus!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-01-15    Tid:   16:30 - 19:30

www.lme.nu

Snittbetyg: 3,9

Anonym
Riktigt bra skola, om inte den bästa. Man träffar trevliga och fina människor som man inte trodde fanns innan efter sina mörka år på högstadiet. Finns alla typer av människor men nästan alltid en god stämning, aldrig hört talas om mobbning på skolan. Alla lärare är jätteduktiga och väldigt sköna, man vill prata med dem. Rekommenderar alla till d...
Visa hela
William Segerdahl
En bra skola men alldeles för ambitiös. Om du vill lägga 100% av din fritid på skolan så är det här ett bra val. Om inte råder jag dig att välja en annan skola
Anonym
Hård skola med mycket hårda krav. Många som är överstressade, framförallt på naturlinjen. Tänk efter innan du väljer denna skola. Otroligt mycket plugg med inslag va universitets-nivå på utbildningen. Funkar för den som går in för gymnasiet med 110% och är beredd att offra sin fritid.

Skolrecensioner