LBS Kreativa Gymnasiet Norra

LBS Stockholm Norra

Är du intresserad av att plugga en kreativ utbildning? Vill du ha högskolebehörighet efter gymnasiet? Då kan LBS vara skolan för dig!

LBS erbjuder kreativa utbildningar som ger dig högskolebehörighet. Utbildningarna hjälper dig utveckla det du behöver för att bli en kreativ och företagsam person. LBS har som ambition att du ska förstå vad din utbildning ska ge dig efter gymnasiet.

E-sport på gymnasiet

Gillar du att E-sport? Då hör du hemma på nya LBS Stockholm Norra! Här kommer du att få testa, spela och programera spel - under din gymnasietid! Du får en högskoleförberedande utbildning samtidigt som du får en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om en karriär inom E-sport, webbutveckling och spelbranschen.

Unika utbildningar

För att du ska kunna nå din fulla potential krävs det en trygg och trivsam skolmiljö. För att du ska känna dig motiverad erbjuder LBS en kombination av traditionell undervisning och kurser där du kan få utvecklas inom det just du tycker är kul.

LBS har utbildningar inom:

• Spelgrafik och spelutveckling
  • Systemutveckling
  • Musikproduktion
  • Media
  • Arkitektur

Läs mer på skolans hemsida LBS.se

Är du intresserad och vill veta mer om LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Norra, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Norra

Välkommen på Öppet hus

Kom och träffa lärare och elever på LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Norra!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-10-19    Tid:   12:00 - 14:00
Datum:   2019-11-27    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2019-12-14    Tid:   12:00 - 14:00
Datum:   2020-01-29    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2020-04-21    Tid:   18:00 - 20:00

Video

Elever berättar vad som de anser är det bästa med att studera på LBS - Kreativa gymnasiet!

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Norra.

LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Norra

Tomtebodavägen 3A
17165 Solna

www.lbs.se

För att beställa information från LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Norra, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.