CREATORS WELCOME!

LBS Nyköping är skolan för dig som vill ha en inspirerande, kul och utvecklande gymnasietid i en kreativ miljö. Hos oss är alla utbildningar högskoleförberedande och ger dig ett riktigt försprång mot framtidens kreativa branscher och företag. Du behöver inga förkunskaper när du pluggar hos oss, bara ett brinnande intresse - vi lär dig resten!

Centralt läge och kreativa lokaler

I augusti 2021 flyttade vi in till nyrenoverade lokaler på hela 1592 kvm på Nytorget 9A. Skolan ligger centralt och med gångavstånd till både bussterminal och tågstation. Våra nya ljusa och fina lokale är utrustade med den senaste tekniken och programmen som ger dig de förutsättningar du behöver för att kunna sätta siktet mot ditt framtida kreativa drömjobb.

LBS-andan = gemenskap

Eleverna som går på LBS Nyköping är kreativa och har valt att plugga sitt intresse - så det finns alltid något att prata om.

Engagerade lärare

Lärarna är engagerade i dig och din studiegång, och har en bra gemenskap med eleverna. Lärarna har också samma intresse som dig och flera har jobbat inom branschen.

Vill du veta mer om LBS?

Fortsätt scrolla på denna sidan för att läsa mer om våra kreativa utbildningar eller gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information. Du kan också besöka vår webb för att läsa mer mer om LBS.

Är du intresserad och vill veta mer om LBS Kreativa Gymnasiet Nyköping, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på LBS Kreativa Gymnasiet Nyköping

Välkommen på öppet hus!

Creators Welcome!

Varmt välkommen att besöka oss på öppet hus. På vår öppet hus-sida hittar du information och videos där elever, rektor och lärare svarar på vanliga frågor. Vill du veta var vi idrottar, äter, hur är det att plugga på det estetiska programmet och teknikprogrammet? Besök vår öppet hus-sida.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2022-04-27    Tid:   17:00 - 19:00

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av LBS Kreativa Gymnasiet Nyköping.

Andel lärare med leg. och behörighet 2020/21

www.lbs.se

Snittbetyg: 2,5

Anonym
LBS i Nyköping var verkligen under all kritik under mina tre år där. Nya lärare kom och gick hela tiden, skolsyster & kurator fanns sällan på plats, resurser för stöd i ämnen man hade svårt för erbjöds inte, skolböcker fanns inte, studenten skulle betalas av eleverna själva. Nä usch.
Väldigt nöjd elev
Lbs är en väldigt kreativ skola, man får jobba med det man älskar. De ordnar studieplanen så att vi some t.ex. går musik kan länka ihop andra ämnen till musiken på ett bra sätt. Lärarna känns mer som vänner än lärare, är väldigt lätta att prata med och man får den hjälp man behöver. Det enda negativa är väl skolmaten.
Skolrecensioner

För att få mer information från LBS Kreativa Gymnasiet Nyköping, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga