Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Massa färger och grafiska element

CREATORS WELCOME!

LBS Malmö är skolan för dig som vill ha en inspirerande, kul och utvecklande gymnasietid i en kreativ miljö. Hos oss är alla utbildningar högskoleförberedande och ger dig ett riktigt försprång mot framtidens kreativa branscher och företag. Du behöver inga förkunskaper när du pluggar hos oss, bara ett brinnande intresse - vi lär dig resten!

Centralt läge och kreativa lokaler

LBS Kreativa Gymnasiet i Malmö ligger mitt i kulturkvarteret nära Folkets park. LBS Lund har ljusa och fina lokaler som är utrustade med den senaste tekniken och programmen som ger dig de förutsättningar du behöver för att kunna sätta siktet mot ditt framtida kreativa drömjobb.

LBS-andan = gemenskap

Eleverna som går på LBS Malmö är kreativa och har valt att plugga sitt intresse - så det finns alltid något att prata om.

Engagerade lärare

Lärarna är engagerade i dig och din studiegång, och har en bra gemenskap med eleverna. Lärarna har också samma intresse som dig och flera har jobbat inom branschen.

Vill du veta mer om LBS?

Fortsätt scrolla på denna sidan för att läsa mer om våra kreativa utbildningar eller gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information. Du kan också besöka vår webb för att läsa mer mer om LBS.

Är du intresserad och vill veta mer om LBS Kreativa Gymnasiet Malmö, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på LBS Kreativa Gymnasiet Malmö

Välkommen på öppet hus!

Creators Welcome!

På våra öppna hus kommer du och besöker skolan, där du får prata med våra elever och veta mer om programmet som just du är intresserad av. Du får möjlighet att se våra olika salar, klassrum och få en känsla för LBS! Vår skola finns på Bergsgatan 20.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2022-10-15    Tid:   12:00 - 14:00
Datum:   2022-11-16    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2022-12-07    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2023-01-19    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2023-04-26    Tid:   17:00 - 19:00

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av LBS Kreativa Gymnasiet Malmö.

Andel lärare med leg. och behörighet 2021/22

www.lbs.se

Snittbetyg: 5

The Wise One
Bra utbildningar och härlig gemenskap bland elever och lärare.
Skolrecensioner

För att få mer information från LBS Kreativa Gymnasiet Malmö, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga