Massa färger och grafiska element

CREATORS WELCOME 💜

Vi är skolan för dig som vill ha en verkligt inspirerande, kul och utvecklande gymnasietid i en kreativ miljö. Hos oss är alla utbildningar högskoleförberedande och ger dig ett riktigt försprång på din väg mot framtidens kreativa branscher och företag.

LBS Malmö har från start 17 systerskolor i landet vilket inte bara betyder att vi kan det här med skola, utan också att du som elev ingår i ett unikt sammanhang. Exempel på det är våra galor som eleverna runt om i Sverige träffas på varje år: LBS Music And Media Awards, LBS Game Awards och nystartade LBS E-sports Awards.

Kort sagt, vill du utveckla dina kreativa sidor och samtidigt tillbringa tre år på en riktigt bra skola med fantastisk anda och miljö ska du söka LBS Kreativa gymnasiet i Malmö.

Vilka utbildningar erbjuder vi i Malmö?

I Malmö lägger vi fokus på Spelutveckling, Spelgrafik, Grafisk design, Foto & Film, Systemutveckling, E-sport och inte minst vår nya utbildning Media – Beteende som ger dig verktyg att påverka människors val med hjälp av psykologi och design. Spännande!

Nationella program

Estetiska programmet, Estetik och media (ESEST)

Estetiska programmet, Bild och formgivning (ESBIL)

Teknikprogrammet, Design och produktutveckling (TEDES)

Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik (TEINF)

Samarbetspartners

The Game Assembly, Fully studios, Stema Specialtryck, YSA-your studyadvisor, Dreamhack, Welcom.

Läs mer på skolans hemsida!

Är du intresserad och vill veta mer om LBS Kreativa Gymnasiet Malmö, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på LBS Kreativa Gymnasiet Malmö

Välkommen på digitalt öppet hus!

Creators Welcome!

Varmt välkommen att besöka oss på digitalt öppet hus. På vår digitala öppet hus-sidan hittar du information och videos där elever, rektor och lärare svara på vanliga frågor. Vill du veta var vi idrottar, äter, hur är det att plugga på det estetiska programmet och teknikprogrammet? Besök vår digitala öppet hus-sida.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-04-21    Tid:   18:00 - 20:00

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av LBS Kreativa Gymnasiet Malmö.

LBS Kreativa Gymnasiet Malmö

Barkgatan 6

www.lbs.se

Det finns inga recensioner än.

För att få mer information från LBS Kreativa Gymnasiet Malmö, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga