Kreativa utbildningar på LBS Linköping

Rinner kreativitet i dina ådror? Då har du hittat rätt. LBS Kreativa Gymnasiet Linköping erbjuder en rad olika kreativa gymnasieprogram där du som elev har chansen att fördjupa dig i allt från foto och film till spel- och systemutveckling.

LBS Linköping ligger i centrala Linköpings mediehus med gångavstånd till resecentrum som är en knutpunkt för Östergötlands kommuner. Läget på skolan och LBS olika profileringar inom programmen utgör grunden för skolans samarbete med både Linköpings universitet och stadens medieutövare.

Våra elever är framtidens kreatörer och innovatörer. De drivs av en passion och intresse att utvecklas vilket gör att skolan har en bra stämning mellan eleverna. Lärarna har ofta liknande intressen som eleverna i sitt yrke och det bidrar till en nära sammanhållning.

Läs en högskoleförberedande utbildning samtidigt som du får vara kreativ!

LBS Linköping erbjuder följande utbildningar:

• Teknikprogrammet: Spelutveckling eller Systemutveckling.

• Estetiska programmet: Spelgrafik, Grafisk design, Foto & film eller Beteende

Är du intresserad och vill veta mer om LBS Kreativa Gymnasiet Linköping, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på LBS Kreativa Gymnasiet Linköping

Välkommen på öppet hus!

Varmt välkommen på öppet hus hos LBS Linköping. Träffa våra elever och lärare, ställ frågorna du alltid velat ha svar på och ta en sväng i våra lokaler,

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-10-19    Tid:   12:00 - 14:00
Datum:   2019-11-27    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2019-12-14    Tid:   12:00 - 14:00
Datum:   2020-01-29    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2020-04-21    Tid:   18:00 - 20:00

EXPERIENCE CREATING CREATE EXPERIENCES

Reportage

Marco pluggar spelutveckling på LBS

Läs mer LBS Kreativa Gymnasiet

"Det absolut roligaste är att göra spelprojekten, man samlar ihop lite kompisar som man tycker är duktiga, kommer på ett ide till ett spel, pitchar den till en grafiker och sen bara kör man på och gör något man tycker är kul, på skoltid dessutom!"

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av LBS Kreativa Gymnasiet Linköping.

Andel lärare med leg. och behörighet 2017

58222 Linköping

www.lbs.se

Poppe