Idrottsutbildning

Idrottsutbildning (NIU), Innebandy

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Kombinera din gymnasietid med elitidrott

Vill du satsa seriöst på din specialidrott utan att göra avkall på dina studier är detta rätt plats för dig. NIU innebandy är utbildningen för dig som vill kombinera gymnasiestudier med en elitinnebandysatsning.

Utbildning

Undervisningens utformning är tänkt att underlätta för dig som ibland tvingas vara borta av innebandymässiga skäl, exempelvis landslagsläger av olika slag. Innebandyakademin är en nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU).

Dina instruktörer har den erfarenhet och utbildning som krävs för att du som innebandyspelare och som enskild individ ska få möjlighet att utvecklas optimalt efter dina förutsättningar. Detta gör du i en positiv och progressiv tävlingsinriktad miljö där fokus ligger på den individuella utvecklingen.

Vi erbjuder fyra träningstillfällen per vecka. Under dessa tillfällen kommer du få möjlighet att utveckla de viktiga egenskaper som krävs för att bli en framtida SSL-spelare.

Du har tillgång till en modern träningsanläggning där ett välutrustat gym och idrottsmedicinsk expertis är självklara inslag i er träningsvardag. I anslutning till träningen serveras det också näringsrik frukost eller mellanmål. Innebandyträningen är elitinriktad och kompletteras med fysiologisk träning, mental träning, kostkunskap och kunskaper i träningslära och ledarskap.

Program som du kan kombinera med NIU

Högskoleförberedande program

  • Naturvetenskapsprogrammet (NA) med inriktning mot naturvetenskap och samhälle på Jenny Nyströmskolan

Yrkesprogram

  • Barn- och fritidsprogrammet (BF) Jenny Nyströmskolan
Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Innebandy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Kalmar

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Innebandy

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Kalmarsunds Gymnasieförbund. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 865 391 28 KALMAR
Telefon: 0480-45 15 07
Mejladress: gymnasieantagningen@gyf.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Innebandy så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Jenny Nyströmskolan
Smålandsgatan 25
39234 Kalmar

Jenny Nyströmskolan - Här börjar din framtid!

Jenny Nyströmskolan erbjuder utbildningar som spänner över ett brett område. Här får du möjligheten att växa i en trivsam och inkluderande miljö där studiero är en självklarhet. Våra engagerade och kompetenta lärare och vår elevhälsa hjälper varje elev att utveckla...

Läs mer om Jenny Nyströmskolan och visa alla program.

Sponsrad