Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

RIG / NIU

Idrottsutbildning, Fotboll

Kommande Öppet hus
28 oktober, 2024 09:00
(+ Läs mer )
Kommande Öppet hus
28 oktober, 2024 09:00
(+ Läs mer )
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Två killar som spelar fotboll

Fotboll

På Hagströmska Gymnasiet Fotboll får du som fotbollsspelande gymnasieelev möjlighet att kombinera alla program som erbjuds med fotbollsträning.

Tillsammans med tränarna utvecklar du en plan med tydliga mål som hjälper dig att maximera din utveckling och prestation. Tränarna stöttar dig som elev i form av individanpassade upplägg där du själv får vara med och påverka. Du kommer även att utbildas i näringslära och träningslära. Tveka inte på att ta chansen att uppleva tre givande, utvecklande och roliga år hos oss.

Tycker man fotboll är den roligaste idrotten och vill spela fotboll på idrottslektionerna ska man söka. Oavsett om man bara vill utvecklas inom fotbollen på sidan av andra mål eller om man är elitsatsande och vill bli proffs kan man gå på Hagströmska.

Flytta till Falun?

Det är många som väljer att flytta till Falun för att gå på vår skola och följa sina drömmar. Varje år flyttar ett hundratal nya elever in på våra elevboenden och sammanlagt har vi cirka 230 elever som bor utspritt över hela Falun. Vi har som ambition att hjälpa alla elever som ska kombinera sina studier med någon av våra idrotter på skolan och inte bor i Falun eller närområdet med elevboende.

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning, Fotboll, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning, Fotboll

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen för Dalarna och Gävleborg. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Sturegatan 30 791 51 Falun
Telefon: 023-77 70 30
Mejladress: antag@dalakf.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning, Fotboll så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Hagströmska gymnasiet i Falun
Gruvgatan 2
791 62 Falun

Hagströmska gymnasiet i Falun

På Hagströmska gymnasiet i Falun samlas idrottare från hela landet i en unik tränings- och studiemiljö. Vi vet hur viktigt det är med balans i livet för att man ska må bra och kunna prestera. Här får du hjälp och...

Läs mer om Hagströmska gymnasiet i Falun och visa alla program.

Sponsrad