Idrottsutbildning, E-sport

Hagströmska gymnasiet i Falun
Programinformation
Falun
RIG / NIU
(Läs mer) Öppet hus
2023-05-03

Film

e-sport hagströmska

Om utbildningen

E-sport

Utbildningen inom E-sport på Hagströmska Gymnasiet kommer vara uppbyggd på tre ben. Fysisk träning, mental träning och teori samt själva spelandet. Den fysiska träningen kommer Hagströmskas fystränare att ansvara för. Några kan behöva mer styrka, andra mer kondition för att möjliggöra optimal prestation inom e-sport. Den mentala träningen och spelteorin kommer befintliga tränare på Hagströmska att ansvara för tillsammans med gästföreläsare, en del av dessa kommer att vara internationella.

På Hagströmska kan du välja det spel som just du vill satsa på. E-sport kan kombineras med samtliga program och Hagströmska Gymnasiet erbjuder således en unik möjlighet för elever att kunna satsa på både sitt skolarbete och sin e-sport.

Flytta till Falun?

Det är många som väljer att flytta till Falun för att gå på vår skola och följa sina drömmar. Varje år flyttar ett hundratal nya elever in på våra elevboenden och sammanlagt har vi cirka 230 elever som bor utspritt över hela Falun. Vi har som ambition att hjälpa alla elever som ska kombinera sina studier med någon av våra idrotter på skolan och inte bor i Falun eller närområdet med elevboende.

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning, E-sport , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning, E-sport

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen för Dalarna och Gävleborg. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Sturegatan 30 791 51 Falun
Telefon: 023-77 70 30
Mejladress: antag@dalakf.se

Reportage

Marcus kombinerar sin passion med ekonomiprogrammet

Marcus Kyrö är 16 år gammal och läser ekonomiprogrammet med inriktning ishockey. Han berättar hur utbildningen är och hur det är att kombinera träningen med skolan.Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning, E-sport så kommer skolan att kontakta dig.

Hagströmska gymnasiet i Falun

Hagströmska gymnasiet i Falun

Hagströmska gymnasiet i Falun är en modern skola som gör dig förberedd för yrkeslivet och fortsatta studier. Vi vet hur viktigt det är med balans i livet för att man ska må bra och kunna prestera. Här får du hjälp...


Läs mer om Hagströmska gymnasiet i Falun och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Hagströmska gymnasiet i Falun

Gruvgatan 2
791 52 Falun

 Visa telefonnummer
hagstromska.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Idrottsutbildning, E-sport från Hagströmska gymnasiet i Falun, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Reportage
Marcus kombinerar sin passion me...
Hagströmska gymnasiet i Falun

Marcus Kyrö är 16 år gammal och läser ekonomiprogrammet med inriktning ishockey. Han berättar hur utbildningen är och hur det är att kombinera träningen med skolan.

Läs mer