Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Idrottsutbildning (RIG, NIU), Badminton

Katrinelundsgymnasiet
Programinformation
Göteborg
Idrottsutbildning (RIG, NIU)

Om utbildningen

Badminton på Katrinelundsgymnasiet i Göteborg

Du kan välja att läsa ekonomi, naturvetenskap, samhällsvetenskap eller vård och omsorg. För att komma in på en idrottsutbildning måste du först ansöka till ditt specialidrottsförbund. Sedan söker du till programmet den vanliga vägen - där sker urvalet med hjälp av betyg.

Var bor jag om jag inte redan bor i Göteborg?

Vi ser gärna att eleverna, åtminstone under första året, är inneboende i en familj med badmintonanknytning. Vi har ett samarbete med klubbarna i Göteborg som möjliggör den lösningen.

Vilken klubb spelar jag för?

Det finns inget krav på att byta klubbtillhörighet när du börjar hos oss. Vi har ett tätt samarbete med stadens klubbar och efter dialog mellan elev, klubb och utbildningen hittar vi den bästa lösningen för varje individ. En träningsavgift tillkommer som regel.

När är uttagningarna och hur ser uttagningsprocessen ut?

Vi bjuder i första hand in individuellt till träningstillfällen och samtal under höstterminen. Skolan har ett öppet hus där den verksamhetsansvarige visar runt den som är intresserad på skolans område och presenterar verksamheten. Ansökan till Badminton Sweden är 1 december. Antagna spelare bjuds till Göteborg för träning och förberedande samtal under vårterminen.

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (RIG, NIU), Badminton, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (RIG, NIU), Badminton

Som boende i samma kommun som Katrinelundsgymnasiet söker du till programmet via Gymnasieantagningen Göteborgsregionen. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 507340222 Göteborg
Telefon: 031-335 51 30
E-post: gymnasieantagningen@goteborgsregionen.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (RIG, NIU), Badminton så kommer skolan att kontakta dig.

Katrinelundsgymnasiet

Katrinelundsgymnasiet - Elitidrottsgymnasiet

Katrinelundsgymnasiet – Skolan mitt i stan

Katrinelundsgymnasiet i Göteborg är en kommunal gymnasieskola med inriktning mot idrott och sport. På skolan läser idag runt 1300 elever, vilket gör Katrinelund till Sveriges största elitidrottsgymnasium. Med andra ord är Katrinelundsgymnasiet ett paradis för dig med ett idrottsintresse!  Även...


Läs mer om Katrinelundsgymnasiet och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Katrinelundsgymnasiet

Skånegatan 14
411 40 Göteborg

 Visa telefonnummer
goteborg.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Idrottsutbildning (RIG, NIU), Badminton från Katrinelundsgymnasiet, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Katrinelundsgymnasiet
Påminn mig om öppet hus
Jag har en fråga
Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: