Elektrikergymnasiet

Gymnasieskolan för blivande elektriker

På Elektrikergymnasiet i Hägersten utanför Stockholm får du en elektrikerutbildning där man redan under första året börjar inriktningen Elteknik på El- och energiprogrammet. Att skolan bara har ett program och en inriktning innebär att du får en nischad gymnasieutbildning med full fokus på yrkesutgången som elektriker.

Lärare med yrkeserfarenhet

På Elektrikergymnasiet använder man sig av traditionell lärarledd undervisning, med teori och praktik varvat.
De flesta av lärarna på skolan är behöriga yrkeslärare som själva varit aktiva som elektriker i många år. Flera av lärarna har i flera år arbetat som kvalitetsexaminatorer i Stockholms stad, där de examinerat skolor och andra enheter inom staden.

VI GARANTERAR ATT DU FÅR EN ELEKTRIKERUTBILDNING

På en del skolor får man söka inriktning efter sitt första år, då kan betygen avgöra om man kommer in på sitt val. Eftersom vi endast har inriktningen elteknik (elektriker) är detta inget problem hos oss.
​Vi använder oss av traditionell lärarledd undervisning, vilket betyder att vi varierar teori med praktik.

Är du intresserad och vill veta mer om Elektrikergymnasiet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Välkommen på Öppet hus!

Snart är det dags för öppet hus och vi välkomnar nyfikna elever och föräldrar. Vi bjuder på fika och korv. Ni kan gå på en rundvandring och prata med våra elever och lärare på skolan. Under öppet hus kommer vi även att hålla föreläsningar där vi berättar mer om el- och energiprogrammet.

Varmt välkomna den 30:e nov och 10:e dec.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2022-12-10    Tid:   10:00 - 13:30

Utbildningar - Elektrikergymnasiet

Yrkesprogram
El- och energiprogrammet Ort Recensioner
El- och energiprogrammet, Elteknik Stockholm
2,0 (1)
Introduktionsprogrammet
Introduktionsprogrammet Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Elektrikergymnasiet.

Kontaktuppgifter till Elektrikergymnasiet

Elektrikergymnasiet

Västberga gårdsväg 36
​126 30 Hägersten

www.elektrikergymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 4

Anonym
Roliga lärare som kan mycket å de flesta är bra på att undervisa. I klassen var det mycket ”grabbig” jargong med diskriminerande och kvinnoförnedrande m.m uttalanden man ofta fick höra i klassrummet, då gjorde de flesta lärararna inte någonting. Bra undervisning inom elämnen å även de praktiska delarna var bra. En del grejer var lite ”ou...
Visa hela
Annica
Skolan gör sitt yttersta för att eleverna ska trivas. De har olika aktiviteter, ett fint uppehållsrum och gör utflykter. Skolan satsar på bra skolmat och lägger mer pengar per skolmåltid än en vanlig skola. Lärarna är trevliga och gör sitt bästa.
Fredrik
Bästa utbildningen, hela min klass har fått arbete efter studenten. Seriösa och noggranna lärare med bra pedagogik. Bra stämning i skolan. I min klass trivdes säga jätte bra. Inte nåt dåligt förutom maten som är catering men mat rådet har "makt att byta catering firma om eleverna säger till.
Skolrecensioner

För att få mer information från Elektrikergymnasiet, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga