Gymnasieskolan för blivande elektriker

På Elektrikergymnasiet i Hägersten utanför Stockholm får du en elektrikerutbildning där man redan under första året börjar inriktningen Elteknik på El- och energiprogrammet. Att skolan bara har ett program och en inriktning innebär att du får en nischad gymnasieutbildning med full fokus på yrkesutgången som elektriker.

Lärare med yrkeserfarenhet

På Elektrikergymnasiet använder man sig av traditionell lärarledd undervisning, med teori och praktik varvat.
De flesta av lärarna på skolan är behöriga yrkeslärare som själva varit aktiva som elektriker i många år. Flera av lärarna har i flera år arbetat som kvalitetsexaminatorer i Stockholms stad, där de examinerat skolor och andra enheter inom staden.

Gymnasieprogram - Elektrikergymnasiet

El- och energiprogrammet

Kontaktuppgifter till Elektrikergymnasiet

Elektrikergymnasiet

Radiusbacken 9
12629 Hägersten

www.elektrikergymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Annica
Skolan gör sitt yttersta för att eleverna ska trivas. De har olika aktiviteter, ett fint uppehållsrum och gör utflykter. Skolan satsar på bra skolmat och lägger mer pengar per skolmåltid än en vanlig skola. Lärarna är trevliga och gör sitt bästa.
Fredrik
Bästa utbildningen, hela min klass har fått arbete efter studenten. Seriösa och noggranna lärare med bra pedagogik. Bra stämning i skolan. I min klass trivdes säga jätte bra. Inte nåt dåligt förutom maten som är catering men mat rådet har "makt att byta catering firma om eleverna säger till.

Skolrecensioner