Visa gymnasium.se som: Mobil

Gymnasieskolan för blivande elektriker

På Elektrikergymnasiet i Hägersten utanför Stockholm får du en elektrikerutbildning där man redan under första året börjar inriktningen Elteknik på El- och energiprogrammet. Att skolan bara har ett program och en inriktning innebär att du får en nischad gymnasieutbildning med full fokus på yrkesutgången som elektriker.

Lärare med yrkeserfarenhet

På Elektrikergymnasiet använder man sig av traditionell lärarledd undervisning, med teori och praktik varvat.
De flesta av lärarna på skolan är behöriga yrkeslärare som själva varit aktiva som elektriker i många år. Flera av lärarna har i flera år arbetat som kvalitetsexaminatorer i Stockholms stad, där de examinerat skolor och andra enheter inom staden.


Gymnasieprogram - Elektrikergymnasiet

El- och energiprogrammet

Kontaktuppgifter till Elektrikergymnasiet

Elektrikergymnasiet

Radiusbacken 9
12629 Hägersten

 Visa telefonnummer
www.elektrikergymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Annica
(5)
Skolan gör sitt yttersta för att eleverna ska trivas. De har olika aktiviteter, ett fint uppehållsrum och gör utflykter. Skolan satsar på bra skolmat och lägger mer pengar per skolmåltid än en vanlig skola. Lärarna är trevliga och gör sitt bästa.
Fredrik
(5)
Bästa utbildningen, hela min klass har fått arbete efter studenten. Seriösa och noggranna lärare med bra pedagogik. Bra stämning i skolan. I min klass trivdes säga jätte bra. Inte nåt dåligt förutom maten som är catering men mat rådet har "makt att byta catering firma om eleverna säger till.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.