Recensioner av Elektrikergymnasiet

Snittbetyg: 4

Anonym

Roliga lärare som kan mycket å de flesta är bra på att undervisa. I klassen var det mycket ”grabbig” jargong med diskriminerande och kvinnoförnedrande m.m uttalanden man ofta fick höra i klassrummet, då gjorde de flesta lärararna inte någonting. Bra undervisning inom elämnen å även de praktiska delarna var bra. En del grejer var lite ”ou...

Visa hela
Annica

Skolan gör sitt yttersta för att eleverna ska trivas. De har olika aktiviteter, ett fint uppehållsrum och gör utflykter. Skolan satsar på bra skolmat och lägger mer pengar per skolmåltid än en vanlig skola. Lärarna är trevliga och gör sitt bästa.

Fredrik

Bästa utbildningen, hela min klass har fått arbete efter studenten. Seriösa och noggranna lärare med bra pedagogik. Bra stämning i skolan. I min klass trivdes säga jätte bra. Inte nåt dåligt förutom maten som är catering men mat rådet har "makt att byta catering firma om eleverna säger till.

Medlemslogin