Visa gymnasium.se som: Mobil

Försäljnings- och serviceprogrammet, Utställningsdesign

Designgymnasiet Kungsholmen
Programinformation
Stockholm
Försäljnings- och serviceprogrammet
(Läs mer) Öppet hus
2021-12-01
2021-12-09
2022-01-26
2022-04-22

Film

Ska du välja gymnasium och är intresserad av design? Designgymnasiet är en av Sveriges absolut bästa designskolor på gymnasienivå. Här omges du av andra elever med liknande intressen som på ett nyfiket och kreativt sätt följer och förverkligar sina drömmar.

Försäljnings- och serviceprogrammet, Utställningsdesign

Utbildningsinfo

Försäljnings- och serviceprogrammet

Försäljnings- och serviceprogrammet är ett yrkesprogram. Efter din examen kan du jobba som till exempel säljare, inköpare, butiksledare eller som administratör inom ekonomi, personal och IT. I dessa yrken är det viktigt att vara serviceminded och bra på att kommunicera, under dina tre år hos oss kommer du få utveckla dessa förmågor hos dig själv. Du kommer också få kunskaper om hur man utför arbetsuppgifter inom försäljning, inköp och varuflöden, ekonomiuppföljning och företagande. Välkommen till Försäljnings- och serviceprogrammet på Designgymnasiet Kungsholmen.

Utställningsdesign

På Designgymnasiet kopplar vi ihop handel, service och design genom en profil som vi kallar Utställningsdesign. Utbildningen ger dig Försäljnings- och serviceprogrammet grundläggande kunskaper inom butiksförsäljning, service och handel tillsammans med den kreativa fördjupningen mot utställningsdesign, gestaltning och skyltning. Elever som vill ha en internationell inriktning kan även ansöka om praktikplats utomlands.

Certifierat program

Programmet är ett Kvalitetscertifierad handelsprogram. Handelsrådet som utfärdar riktlinjer för Handelsbranschen är den certifierande organisationen. Att vara elev på en certifierad skola innebär att man går på en skola som har organiserat sin utbildning i enlighet med certifieringsgruppens kriterier.

Målsättningen är att utbildningen ständigt ska vara aktuell och konkurrenskraftig i och med att arbetslaget ständigt arbetar med att utveckla verksamheten i enlighet med certifieringskriterierna. Vid examen från HA-utbildningen får eleverna vid certifierade skolor ett intyg från handelsrådet som visar att eleven har genomfört sin utbildning på en kvalitetssäkrad (certifierad) skola. Lär mer om certifieringen här.

Är du intresserad och vill veta mer om Försäljnings- och serviceprogrammet, Utställningsdesign, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Försäljnings- och serviceprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Försäljnings- och serviceprogrammet, Utställningsdesign

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Gymnasieexamen

Yrkesprogram med möjlighet till högskolebehörighet.

Reportage

Hur är det att plugga grafisk design?

Ivan går på Designgymnasiet Kungsholmen där han pluggar Grafisk design. Det bästa med utbildningen är att få designa och skapa.Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Försäljnings- och serviceprogrammet, Utställningsdesign så kommer skolan att kontakta dig.

Designgymnasiet Kungsholmen

Vill du göra verklighet av dina designdrömmar?

Välkommen till Designgymnasiet Kungsholmen i Stockholm. Här hittar du en kreativ och stimulerande stämning där elever och lärare bryr sig om varandra. Det betyder att sammanhållningen på skolan är väldigt bra.  Tidigare hette vår skola Design and Construction College Stockholm....


Läs mer om Designgymnasiet Kungsholmen och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Designgymnasiet Kungsholmen

Strandbergsgatan 16 B
112 51 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.designgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Handelselev åk 1
Det första året i Handel & Administrationsprogrammet har varit underbart. Våra lärare är riktigt duktiga på att lära ut, vi har en sammanhållning i klassen och vi har fruktansvärt kul tillsammans. Matkortet underlättar verkligen. Att lokalerna är fräscha och att skolan är så pass mysig är det faktiskt roligt att gå till skolan! Jag är väldigt nö...
Visa hela
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Försäljnings- och serviceprogrammet, Utställningsdesign från Designgymnasiet Kungsholmen, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Reportage
Hur är det att plugga grafisk de...

Ivan går på Designgymnasiet Kungsholmen där han pluggar Grafisk design. Det bästa med utbildningen är att få designa och skapa.

Läs mer