Bygg- och anläggningsprogrammet

Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri

Bråvallagymnasiet, i Norrköping
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Antagningspoäng (2023)
Antagningspoäng: 107,5
(medelvärde: 107,5)
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Antagningspoäng (2023)
Antagningspoäng: 107,5
(medelvärde: 107,5)
Få mer information om programmet 👍

Film

Om utbildningen

 Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri

Måleri

På måleriinriktningen får du lära dig att spackla, måla och hänga tapet för att skapa trivsamma miljöer. Det finns också möjlighet att fördjupa dig med kurser inom golvläggning och glasteknik. 

På Bygg- och anläggningsprogrammet kan du även skaffa dig grundläggande högskolebehörighet vilket öppnar dörrarna för vidare studier. APL, arbetsplatsförlagt lärande, ingår som en del i utbildningen för att du ska få arbeta med yrkesmän och få kunskaper om ditt framtida yrke. Detta gör att Bygg- och anläggningsprogrammet ger dig en bred utbildning med både högskolebehörighet och erfarenhet i ditt framtida yrke. 

Är du intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Norrköping

Behörighet

För behörighet till Bygg- och anläggningsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Bygg- och anläggningsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3. Från och med hösten 2023 ingår grundläggande behörighet i alla yrkesprogram.

Ansökan

Ansök till Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagnigen i Östra samverkansområdet, Norrköping. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Gymnasieintagningen Östra samverkansområdet 601 81 Norrköping
Telefon: 011-150000
Mejladress: gymnasieintagningen@norrkoping.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bråvallagymnasiet
Hangargatan 14
602 09 Norrköping

Mer än 50 års erfarenhet samlat på Norrköpings modernaste och mest kompletta yrkesgymnasium!

2019 flyttade Ebersteinska gymnasiets yrkesprogram till nya Bråvallagymnasiet! På nästan 29 000 kvadratmeter undervisningsyta har Bråvallagymnasiet samlat det absolut bredaste utbudet av yrkesprogram och inriktningar i Norrköping. Lärarna som arbetar på skolan har lång erfarenhet av undervisning inom sitt yrke....

Läs mer om Bråvallagymnasiet och visa alla program.

Sponsrad