RIG / NIU

Idrottsutbildning (RIG)

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Vill du veta mer om programmet? 🤗

Om utbildningen

Om du är intresserad av att kombinera studier med elitsatsning i tennis, är vårt riksidrottsgymnasium i Båstad ett riktigt bra alternativ för din utveckling. Det finns starka traditioner i Båstad och det är många välkända tennisspelare som har tagit studenten här. 

Vår målsättning är att tillhandahålla en riktigt bra miljö för elitutveckling kombinerat med gymnasiestudier. På längre sikt är målet med verksamheten att ni skall lämna gymnasiet på en nivå där man är väl förberedd och redo för proffs- eller collegespel. Hos oss kommer du att erbjudas bästa möjliga förutsättningar.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Båstad

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (RIG)

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Helsingborg. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Skol- och fritidsförvaltningen, 251 89 Helsingborg
Telefon: 042-104700
Mejladress: gymnasieantagningen@helsingborg.se
Akademi Båstad Gymnasium
Lyckan 7
269 22 Båstad

Akademi Båstad Gymnasium

Vår ambition och tradition är att skapa de bästa förutsättningarna för din utveckling. På Akademi Båstad gymnasium vill vi att varje dag ska vara en upplevelse präglad av lust att lära. Bra resultat ger en bra framtid Våra utbildningar förbereder...

Läs mer om Akademi Båstad Gymnasium och visa alla program.

Sponsrad