Elever och lärare på Academy of Music and Business berättar om hur det är att gå på estetiska programmet i musik.

Academy of music and business i Vara

AMB, Academy of Music and Business i Vara!

Academy of Music and Business i Vara är en riksrekryterande musikutbildning med en affärsrelaterad spetsutbildning. Skolans första lokaler öppnades i Tingsryd 2013 av Andreas Carlsson och Magnus Lundin, och nu har alltså skolan även slagit upp sina dörrar i Vara! En musikutbildning toppmoderna lokaler och utrustning.

Progressiv utbildning med framåtanda

Skolans mål är att lära eleverna att tänka realistiskt och verklighetsnära kring företagande, varumärken och sin egen kreativitet. Inom musikbranschen har det blivit viktigare än någonsin att vara förberedd för städning förändring och för att kunna nå ut med sin musik krävs konstant anpassning av kulturklimatet.

Musiker för den digitala tidsåldern

Genom att erbjuda musikbranschens främsta som föreläsare så får eleverna på AMB en stor och unik inblick i hur musikbranschen fungerar. Det digitala tidsåldern innebär dessutom att eleverna får lära sig om juridik och immaterialrätt, något som blivit allt viktigare med åren. Morgondagens musiker behöver arbeta med att marknadsföra sig själva mot sina målgrupper.

Är du intresserad och vill veta mer om Academy of Music and Business Vara, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Academy of Music and Business Vara

Högskoleförberedande program
Estetiska programmet Ort Recensioner
Estetiska programmet, Musik Vara

Visa alla

AMB Vara på Facebook

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Academy of Music and Business Vara.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

Vara

Antal elever per lärare 2017

Vara 11,0
Sverige 11,7

Antal elever på skolan år 2017: 31

Estetiska programmet

Vara Sverige År
Totalt antal studerande 31 2017
Genomsnittlig betygspoäng
Andel behöriga till högskola
Andel med examen inom 3 år

Introduktionsprogram

Vara Sverige År
Totalt antal studerande
Genomsnittlig betygspoäng
Andel behöriga till högskola
Andel med examen inom 3 år

Academy of Music and Business Vara

För att beställa information från Academy of Music and Business Vara, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.