Visa gymnasium.se som: Mobil

Podcast

Gymnasievalspodden

Gymnasievalspodden

Hur är det att bo på internat eller att gå på ett idrottsgymnasium? Vad har influencers gått på gymnasiet? I gymnasium.se:s podd intervjuar vi en mångfald av gäster om deras gymnasieval. Häng med oss i höst och få inspiration och svar på dina frågor om gymnasiet!

I avsnitt två av Gymnasievalspodden berättar politikern och språkrådet Hanna Lidström om hur hon redan som 15-åring började engagera sig politiskt. Vi tar reda på hur det funkar att hålla på med politik samtidigt som en går gymnasiet och får svar på frågan "Hur blir man egentligen politiker?".

Lyssna på första avsnittet i spelaren nedan:

Lyssna här i spelaren ovan eller lyssna och prenumerera i någon av apparna nedan:

Gymnasievalspodden 2 i Itunes Podcaster  Gymnasievalspodden #2 i Acast-appen

Tidigare avsnitt

I det första avsnittet av Gymnasievalspodden gästas vi av Saga och Malin som driver Gymnasiepodden - ett UF-företag. Vi pratar bland annat om hur det är att starta ett UF-företag, är alla idéer tillåtna? Hur ser handledningen ut och hur blir man betygsatt? Saga berättar om hur det är att byta gymnasium och tjejerna delar även med sig av sina bästa pluggtips!

Lyssna här i spelaren ovan eller lyssna och prenumerera i någon av apparna nedan:

Lyssna och prenumerera på Gymnasievalspodden i Podcaster-appen!  Lyssna och prenumerera på Gymnasievalspodden i Acast

Senast uppdaterad: 31 aug 2018

Du kanske också är intresserad av:

Tips för att fixa sommarjobbet

Senast uppdaterad: 2016-04-27

Är du på jakt efter ett sommarjobb, men vet inte riktigt hur du ska göra? Här får du de tips du behöver för att lyckas få ett sommarjobb.

Tags: Inspiration
Läs mer

8 saker att göra på höstlovet 2017

Senast uppdaterad: 2017-10-31

Vad har du för planer för höstlovet? I den här artikeln kan du kolla in nio förslag på både klassiska och mer otippade höstlovsaktiviteter! 

Tags: Inspiration
Läs mer

Yrkesambassadörerna

Senast uppdaterad: 2017-09-20

Hur ser din framtid ut om du väljer ett yrkesprogram? Har du redan stenkoll på vad du vill bli eller vad du vill göra i framtiden? Är du en person som gillar att jobba med dina händer eller är du inställd på att skapa ditt eget företag? Beroende på vilket yrke du drömmer om, kan ett yrkesprogram vara ett passande alternativ.