Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Vi rekommenderar! 😍

Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
JONAS

Skolan är den bästa gymnasieskolan som jag har gått till. Det finns lärare som verkligen satsar på att eleverna lära sig något och inte blir stressade i onödan.

Anonym

Under mina år på gymnasiet kände jag en stor gemenskap med alla på skolan, både elever och lärare. Efter mina är på skolan var jag 100% förberedd för mina fortsatta studier. Nu snart fem år efter studenten jobbar jag som legitimerad lärare.

Elev

Jag tar nu start studenten från Arena Academy och tycker absolut skolan var rätt val. Lärarna är kompetenta och engagerade i lektionerna vilket gjort att jag känner mig intresserad även i ämnen jag tidigare hade svårt i. Då skolan är mindre känns det som att lärarna faktiskt bryr sig om hur det går samt att det är vanligt att få kompisar från al...

Visa hela

Hitta ditt gymnasium!

På gymnasium.se har vi samlat information om alla Sveriges gymnasieskolor och mängder av matnyttig information inför gymnasievalet samt mycket mer – allt för att göra gymnasievalet lättare!

Öppet hus-kalender
juni 2024
mån
tis