Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Estetiska programmet
Inga recensioner än

Estetisk spetsutbildning, Film Fotografi Podcast

Tumba Gymnasium, i Stockholm
Ladda ner poängplan
Ladda ner poängplan
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Film och TV på Tumba Gymnasium

Estetisk spetsutbildning, Film Fotografi Podcast

Framtidens arbetsmarknad kräver en bred kompetens där du skall kunna uttrycka dig i samtliga medieformer. Vår utbildning ger dig en stadig grund inom film, tv, fotografi och podcast. Du kommer få jobba mycket med skapande i team, redaktionellt och live. Din klass är din redaktion.

Passar dig som

är kreativ och vill ha en bred utbildning. Gör det du älskar mest, samtidigt som du går ett högskoleförberedande program. Utbildningen öppnar dörrar för många yrken och vidareutbildningar inom media, information och kommunikation.

Så här söker du till Estetik och Media

Kortfattat går det till så här. Du ska lämna in en film på en till tre minuter eller tre till fem fotografier på valfritt tema. Deadline 10 mars 2023. Du kommer att bli kallad till intervju under vecka 11-12 2023. När du sökt till oss skickar vi dig ett brev med utförlig information om antagningsprovet. Vi ses!

Är du intresserad och vill veta mer om Estetisk spetsutbildning, Film Fotografi Podcast, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Estetiska programmet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska samt minst nio andra ämnen.

Gymnasieexamen

Estetiska programmet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Estetisk spetsutbildning, Film Fotografi Podcast

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Estetisk spetsutbildning, Film Fotografi Podcast så kommer skolan att kontakta dig.
Tumba Gymnasium
Utbildningsvägen 2
147 40 Tumba

Tumba gymnasium är en av Storstockholms mest sökta skolor. Vi har levererat framtidsdrömmar sedan 1974 och vi gillar både traditioner och att vara nyskapande. Våra 1340 elever representerar hela 24 svenska kommuner och tillsammans arbetar vi ständigt på att utveckla...

Läs mer om Tumba Gymnasium och visa alla program.

Sponsrad