Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Teknikprogrammet, Teknikvetenskap

Thoren Innovation School Uddevalla
Programinformation
Uddevalla
Teknikprogrammet
Klassrum

Teknikprogrammet, Teknikvetenskap

Innovation Program – Teknikprogrammet på Thoren Innovation School Uddevalla

Är du intresserad av teknik, design eller förhållandet mellan människa och maskin? Är du kreativ och påhittig? Ser du dig som en framtida innovatör? Då är Innovation Program något för dig. Programmet ger dig en bred teknisk bas att stå på, oavsett vilken programfördjupning du väljer att läsa. På Innovation Program ligger fokus alltid på teknik, kreativitet och innovation. Givetvis varvas teori med mycket verklighetsnära lärande och du arbetar ofta i projektform – precis som i arbetslivet.

Programfördjupning

Tech

Detta är programfördjupningen för dig som har ett stort teknikintresse och som gillar att lära dig genom att testa saker och ting på riktigt. Utbildningen lägger stor vikt vid praktiskt lärande, och du får gedigna kunskaper om programmering samt bioteknik – och givetvis får du fördjupa dig rejält inom det oändliga teknikområdet. Programfördjupningen låter dig rikta in dina studier mot det tekniska område som faller dig mest i smaken – alltid med ett fokus på kreativitet och innovation. Om du vill studera vidare till exempelvis ingenjör eller inom medicin efter gymnasiet är detta rätt programfördjupning för dig.

Är du intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Teknikvetenskap , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Teknikprogrammet, Teknikvetenskap

Du söker programmet via antagningskansliet Antagningskansliet i Uddevalla. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Gymnasiekontoret 451 81 UDDEVALLA
Telefon: 0522-696000 
Mejladress: antagning@uddevalla.se

Behörighet

För behörighet till Teknikprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Teknikprogrammet är ett högskoleförberedande gymnasieprogram och leder till en högskoleförberedande examen.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Teknikvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Innovation School Uddevalla

Thoren Innovation School Uddevalla – skolan som förbereder dig för framtidsjobben

”Lärarna här brinner för det de lär ut, vilket gör undervisningen rolig och intressant.” – Neo Fager Berntsson, IT Program  På Thoren Innovation School Uddevalla står dörren alltid öppen för eleverna – det är en liten skola där alla känner alla....


Läs mer om Thoren Innovation School Uddevalla och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Innovation School Uddevalla

Thoren Innovation School Uddevalla

Tjärhovsgatan 8
45142 Uddevalla

 Visa telefonnummer
innovationsgymnasiet.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Teknikprogrammet, Teknikvetenskap från Thoren Innovation School Uddevalla, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information