Visa gymnasium.se som: Mobil

Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Thoren Business School Örebro
Programinformation
Örebro
Handels- och administrationsprogrammet
Klassrum

Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Commerce Program, Handels- och administrationsprogrammet

Vill du bli framtidens toppsäljare? Tycker du om kundkontakt och vill du ha möjlighet att påverka din egen lön? Har du en affärsidé som du vill förverkliga? Oavsett om du har intresse av att starta ett eget företag, jobba i en butik, eller kanske till och med har ambitioner att bli en internationell säljare utomlands, är Commerce Program det rätta valet. En säljutbildning är alltid oerhört värdefull och något som alla företag ser som en merit.

På Thoren Business School i Örebro kan du välja mellan inriktningarna/profilerna Säljare och Egen företagare. Inriktningen Säljare passar dig som är social och som tycker om försäljning. Du får lära dig att sälja till företag och privatpersoner samtidigt som du skapar viktiga kontakter. 

Inriktningen Egen företagare passar dig som tycker om entreprenörskap och som kanske har en dröm om att starta eget företag i framtiden. På den här inriktningen får du koll på både ekonomi och marknadsföring. 

Inriktningar/profiler

SÄLJARE

  • Personlig försäljning 2 (100 poäng)
  • Personlig försäljning 3 (100 poäng)
  • Praktisk marknadsföring 2 (100 poäng)

EGEN FÖRETAGARE

  • Marknadsföring (100 poäng)
  • Företagsekonomi 1 (100 poäng)
  • Praktisk marknadsföring 2 (100 poäng)
Är du intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Hitta din väg till framgång!

Thoren Business School

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.


Ansökan

Ansök till Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Du söker programmet via Gymnasieantagningen i Örebro län. Om du bor i en kommun som inte ingår i antagningskansliet söker du istället via din hemkommun.
Postadress: Box 311 10 701 35 Örebro
Telefon: 019-211000  
E-post: gymnasieantagningen@orebro.se

Behörighet

För behörighet till Handels- och administrationsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Handels- och administrationsprogrammet ger dig en yrkesförberedande examen. 

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Business School Örebro

”Det bästa med TBS är att lärarna är så hjälpsamma och förstående. Jag gillar även upplägget med blockschema” - Rut Olsson, Communication Program  Thoren Business School Örebro strävar efter samarbeten med både företag, universitet och föreningsliv. Kontakter med aktörer utanför skolans...


Läs mer om Thoren Business School Örebro och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Business School Örebro

Thoren Business School Örebro

Östra Nobelgatan 9
703 61 Örebro

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service från Thoren Business School Örebro, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information