”Att vakna och verkligen vilja gå till skolan är en känsla som fler bör få känna av, är tacksam att TBS Örebro ger mig den känslan varje morgon.” - Lina Kvarnström, Business Program åk 2

Thoren Business School Örebro – ett av Sveriges främsta affärsgymnasier

Thoren Business School Örebro strävar efter samarbeten med både företag, universitet och föreningsliv. Kontakter med aktörer utanför skolans väggar erbjuder utmaningar och möten som är väldigt utvecklande för dig som elev. Här är bemötandet av och relationen till dig som elev ett mycket viktigt verktyg för att skapa Örebros bästa och populäraste gymnasieskola.

Nära samarbete med företag

Thoren Business School samarbetar med hundratals företag i olika branscher. Genom dessa kontakter får du som elev möjlighet till spännande praktikplatser på företag inom ditt intresseområde. Du kan också få göra verklighetsbaserade case och projekt på exempelvis en reklambyrå eller en ekonomiavdelning.

Starta eget företag med UF

Oavsett vilket av skolans program du väljer har du under din tid på Thoren Business School möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag i samarbete med Ung Företagsamhet (UF).

Business trips till USA, Kina och Island

Genom åren har elever på Thoren Business School Gävle rest till bland annat Nepal, Gambia, Egypten, USA, Kina, Island, England, Italien och Spanien. På dessa resor får du som elev många värdefulla erfarenheter och kunskaper att ta med dig hem.

Fina lokaler med centralt läge

Det finns ett tiotal Thoren Business Schools som alla ligger centralt på orten med närhet till företagen man samarbetar med. Lärandet är i fokus och skolans miljöer utformas för att uppmuntra till arbete, diskussion och avkoppling.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Örebro, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Örebro

Välkommen till Öppet hus på Thoren Business School Örebro!

Vill du se mer av skolan, träffa elever och lärare och få hjälp med att hitta det perfekta programmet för just dig? Varmt välkommen till Öppet hus på Thoren Business School! Vi ser fram mot att träffa dig och visa hur vi kan hjälpa dig att nå framgång.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2018-11-13    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2018-12-08    Tid:   11:00 - 13:00
Datum:   2019-02-07    Tid:   17:00 - 18:00

Högskoleförberedande program
Ekonomiprogrammet Ort Recensioner
Ekonomiprogrammet, Ekonomi Örebro
Ekonomiprogrammet, Juridik Örebro
Naturvetenskapsprogrammet
Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap Örebro
Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle Örebro
Samhällsvetenskapsprogrammet
Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap Örebro
Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation Örebro
  • = Videopresentation finns
  • = Riksintag

Visa alla

Video

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Örebro.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

Klostergatan 15

affarsgymnasiet.se

Wais   |   2018-09-27
Bra innehåll inför framtida studier
Jad Boukhary   |   2018-09-27
Skolan arbetar mycket med hur eleverna trivs och ser till att alla ligger bra till i sitt arbete. Kommunikationen man har med lärarna är underbar och man känner verkligen att de vill elevernas bästa!
Tintin   |   2018-09-27
Thoren har verkligen hjälp mig utvecklas de här 3 åren. Bästa skolan någonsin, är så nöjd över mitt gymnasie val!

För att beställa information från Thoren Business School Örebro, fyll i följande uppgifter:

Utbildningsrecensioner
Baseras på 15 recensioner