Svara på vår undersökning om gymnasievalet och ha chans att vinna presentkort á 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️ Gör undersökningen här!

Thoren Business School Örebro

i Örebro
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Välkommen till Affärsgymnasiet! 

Är du intresserad av företagande? Vill du testa detta på gymnasiet samtidigt som du bygger kunskap och växer som människa? Då är Affärsgymnasiet rätt skola för dig. 

Traditionell kunskap 

Affärsgymnasiet värdesätter och kvalitetssäkrar kunskap – för det är kunskap som lägger grunden för din kompetens och karriär. Skolans mål är att ge dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas och nå din examen med så goda studieresultat som möjligt. 

Verkligt företagande 

Utöver kvalitativ undervisning får du praktiska erfarenheter genom skolans verklighetsnära tillvägagångssätt – exempelvis i form av case, projekt och UF. Du tränas i att arbeta “på riktigt” och lösa verkliga utmaningar, samtidigt som du kan knyta kontakter i näringslivet. 

Global förståelse 

På Affärsgymnasiet löper globala perspektiv som en röd tråd. Skolan har också internationella samarbeten, vilket innebär att du får interagera med elever och aktörer i andra länder. På så sätt lär du dig om andra affärskulturer och hållbarhet ur flera synvinklar: allt från ekonomisk lönsamhet till miljöhänsyn och socialt ansvar.  

Stark skolanda 

Affärsgymnasiet präglas av trivsel, studiero och god gemenskap, vilket gör att du kan må bra och lyckas i skolan. Lärarna ställer höga krav, men finns alltid nära till hands för att hjälpa och stötta dig mot dina mål. Här får du alla förutsättningar att ta dina studier till nästa nivå. 

UF-skola i världsklass

År 2021 korades Affärsgymnasiet Örebro till Sveriges bästa UF-skola, och året därpå utsågs skolan till en av hela Europas bästa entreprenöriella skolor.

Efter studenten 

Efter studenten har du behörighet att studera vidare på högskola eller universitet. Med de färdigheter du fått och kontakter du knutit kan du även börja jobba direkt eller bli egenföretagare. Många elever gör faktiskt om sina UF-företag till riktiga bolag efter studenten. 

Affärsgymnasiet på 10 sekunder: 

  • Jobba med case tillsammans med näringslivet 
  • Driv eget UF-företag 
  • Samarbeta med elever runtom i världen 
  • Ta dina studier till nästa nivå i kunskapsfrämjande lokaler Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Örebro, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Örebro

Huvudman

Thorengruppen AB

Fristående gymnasieskola

Läs mer här

32 gymnasieskolor

Program

Gör en intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Örebro.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till skolan

Thoren Business School Örebro

Östra Nobelgatan 9
703 61 Örebro

Tel: 010-33 10 100

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 24 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Ella
02 jun 2023
Världens bästa skola

Har haft tre fantastiska år på TBS Örebro! Så fräscha lokaler, intressanta ämnen och en rolig twist på alla linjer. Lärarna är helt fantastiska!

5/5
Nina Rizell
02 jun 2023
SÅ NÖJD

Kund eoner önskat mig en bättre skola och skoltid. Grymma lärare, roliga kurser, bra klass, bra mat, fina lokaler, bra scheman. Lärare som bryr sig om en och stöttar finns där. ...

Visa hela
5/5
Tilda
02 jun 2023
Kära skolan!

Thorén har för mig varit en fantastisk skola, den har gett mig tre magiska år och vänner för livet. Även mina lärare som stöttat mig glömmer jag aldrig! Skulle aldrig kunna önsk...

Visa hela
Sponsrad