Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation

Thoren Business School Malmö
Programinformation
Malmö
Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation

Communication Program, inriktning Medier, information och kommunikation.

Få en bred högskoleförberedande utbildning med Communication Program på Thoren Business School i Malmö. Communication Program passar dig som ännu osäker på vad du vill jobba med i framtiden såväl som för dig som redan vet vad du vill bli. Communication Program är ett bra val eftersom du får en bred grund inom det samhällsvetenskapliga programmet och därmed många valmöjligheter efter studenten.

Inriktningen Medier, information och kommunikation passar bra för dig som har en kreativ attityd och som vill läsa en medieinriktningen som kommer att sätta dina sinnen och problemlösningsförmåga på prov med fokus på bilder, texter och grafisk formgivning. 

Inriktning/Profil

Journalistik, reklam och information

  • Journalistik, reklam och information 1 (100 poäng)
  • Medieproduktion 1 (100 poäng)
  • Medier, samhälle och kommunikation 1 (100 poäng)

SAMHÄLLE OCH ENTREPRENÖRSKAP

Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Hitta din väg till framgång!

Thoren Business School

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.


Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation

Som boende i samma kommun som Thoren Business School Malmö söker du till programmet via Gymnasieantagningen Malmö. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 17195 200 10 MALMÖ
Telefon: 040-34 33 90 
E-post: antag@malmo.se

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Inriktningen Medier, information och kommunikation på Samhällsvetenskapsprogrammet ger dig en högskoleförberedande gymnasieutbildning

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Business School Malmö

Thoren Business School Malmö

”Det bästa med Thoren Business School är att den är nytänkande med roliga lärare som verkligen bryr sig om och lyssnar på oss elever.” - Agnes Johansson, Communication Program åk 2 Det som gör Thoren Business School Malmö till en...


Läs mer om Thoren Business School Malmö och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Business School Malmö

Thoren Business School Malmö

Stora Nygatan 52
211 37 Malmö

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Andrea
(5)
Utbildningen handlar mycket om dagens samhälle och är väldigt aktuell. Det är även jätte kul att fota och filma och man lär sig nya saker varje dag. Att producera egen film men även läsa om dagliga situationer runt om i världen och hur medier påverkar dessa är vad denna utbildning kommer att bidra med. Super roligt och informerande!
Tja
(5)
Jättebra och roliga lärare som varierar undervisningen. Jag är supernöjd med lokalerna också. Fräscha och mysiga. Det är bra stämning och alla känns välkomna. Jag går Communication-programmet.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation från Thoren Business School Malmö, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Boka ett digitalt möte med Thoren Business School Malmö
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.

Du kanske också är intresserad av: