Affärsgymnasiet Thoren Business School i Malmö

”Det bästa med Thoren Business School är att den är nytänkande med roliga lärare som verkligen bryr sig om och lyssnar på oss elever.” - Agnes Johansson, Communication Program åk 2

Välkommen till Thoren Business School Malmö!

Det som gör Thoren Business School Malmö till en unik skola är våra ambitiösa lärare som tillsammans med våra elever skapar en gemenskap och härlig stämning. Här råder ett fantastiskt arbetsklimat där alla känner sig välkomna. Dessutom ligger skolan mitt i centrum med en härlig terrass att ta en kafferast på mellan lektionerna. Här utvecklar du din kreativitet, ditt engagemang och ditt entreprenöriella lärande.

Samarbetar med företag

Thoren Business School samarbetar med hundratals företag i olika branscher. Tack vare dessa kontakter får du som elev tillgång till spännande företag när du ska göra ditt arbetsplatsförlagda lärande. Företagssamarbetena ger även möjligheter till verklighetsbaserade case och projekt, exempelvis om sociala medier på en marknadsavdelning eller bokslut på en ekonomiavdelning.

Ung företagsamhet

På alla program på Thoren Business School har du möjlighet att starta upp ditt eget företag. Genom Ung Företagsamhet (UF) får du hjälp att förverkliga din affärsidé kicka igång ditt drömföretag.

Följ med till USA, Kina eller Egypten

Genom åren Thoren Business School arrangerat resor, så kallade Business trips, till bland annat Nepal, Gambia, Egypten, USA, Kina, Island, England, Italien och Spanien. Resorna ger eleverna värdefulla erfarenheter och kunskaper och simulerar lärandet i nya miljöer.

Lärandet i fokus

Thoren Business School har ett tiotal skolor som alla är placerade centralt med de bästa förutsättningarna till lärande. Genom det centrala läget finns skolans samarbetsföretag i närheten och lokalerna har anpassade miljöer med ytor som uppmuntrar till arbete, diskussion och avkoppling.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Malmö, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Malmö

Video

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Malmö.

Thoren Business School Malmö

Stora Nygatan 52

affarsgymnasiet.se

Andrea
Utbildningen handlar mycket om dagens samhälle och är väldigt aktuell. Det är även jätte kul att fota och filma och man lär sig nya saker varje dag. Att producera egen film men även läsa om dagliga situationer runt om i världen och hur medier påverkar dessa är vad denna utbildning kommer att bidra med. Super roligt och informerande!
Älskar skolan! Skolan har en underbar gemenskap och vi är som en familj. Studieron på skolan är super! Man får saker gjort och lärarna bryr sig om eleverna
Felicia
Skolan är super bra, härliga elever och härliga lärare! Känslan på skolan är grym! Och jag ångrar inte en sekund att jag valde skolan.

För att beställa information från Thoren Business School Malmö, fyll i följande uppgifter:

Thoren Business School Malmö
Utbildningsrecensioner