Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.

Om skolan

Affärsgymnasiet Thoren Business School i Malmö

”Det bästa med Thoren Business School är att den är nytänkande med roliga lärare som verkligen bryr sig om och lyssnar på oss elever.” - Agnes Johansson, Communication Program åk 2

Välkommen till Thoren Business School Malmö!

Det som gör Thoren Business School Malmö till en unik skola är de ambitiösa lärarna som tillsammans med skolans elever skapar en gemenskap och härlig stämning. Här råder ett fantastiskt arbetsklimat där alla känner sig välkomna. Dessutom ligger skolan mitt i centrum med en härlig terrass att ta en kafferast på mellan lektionerna. Här utvecklar du din kreativitet, ditt engagemang och ditt entreprenöriella lärande.

Samarbetar med företag

Thoren Business School samarbetar med hundratals företag i olika branscher. Tack vare dessa kontakter får du som elev tillgång till spännande företag när du ska göra ditt arbetsplatsförlagda lärande. Företagssamarbetena ger även möjligheter till verklighetsbaserade case och projekt, exempelvis om sociala medier på en marknadsavdelning eller om bokslut på en ekonomiavdelning.

Ung företagsamhet

På alla program på Thoren Business School har du möjlighet att starta upp ditt eget företag. Genom Ung Företagsamhet (UF) får du hjälp att förverkliga din affärsidé och kicka igång ditt drömföretag.

Följ med till USA, Kina eller Egypten

Genom åren Thoren Business School arrangerat resor, så kallade Business Trips, till bland annat Nepal, Gambia, Egypten, USA, Kina, Island, England, Italien och Spanien. Resorna ger eleverna värdefulla erfarenheter och kunskaper och simulerar lärandet i nya miljöer.

Lärandet i fokus

Thoren Business School har ett tiotal skolor som alla är placerade centralt med de bästa förutsättningarna till lärande. Genom det centrala läget finns skolans samarbetsföretag i närheten och lokalerna har anpassade miljöer med ytor som uppmuntrar till arbete, diskussion och avkoppling.

Mentorsprogram

Thoren Business School i Malmö och Helsingborg har sedan 2014 drivit Mentorsprogrammet. Mentor och elev följer ett givet program med seminarier och har även enskilda möten, allt för att maxa tiden de har tillsammans. 


Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Malmö, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Malmö

Program

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Malmö.

Hitta till skolan

Thoren Business School Malmö

Stora Nygatan 52
211 37 Malmö

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner.

Andrea
(5)
Utbildningen handlar mycket om dagens samhälle och är väldigt aktuell. Det är även jätte kul att fota och filma och man lär sig nya saker varje dag. Att producera egen film men även läsa om dagliga situationer runt om i världen och hur medier påverkar dessa är vad denna utbildning kommer att bidra med. Super roligt och informerande!
Z
(5)
Älskar skolan! Skolan har en underbar gemenskap och vi är som en familj. Studieron på skolan är super! Man får saker gjort och lärarna bryr sig om eleverna
Felicia
(5)
Skolan är super bra, härliga elever och härliga lärare! Känslan på skolan är grym! Och jag ångrar inte en sekund att jag valde skolan.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information från Thoren Business School Malmö, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.