COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Teknik & Service Gymnasiet – den lilla skolan med det stora hjärtat!

Teknik & Service Gymnasiet är en skola med härlig stämning och stort engagemang bland både elever och lärare. Är du en blivande energi- eller servicetekniker så är Teknik & Service Gymnasiet något för dig!

På el- och energiprogrammet får du per automatik grundläggande högskolebehörighet. På Industritekniska programmet kommer du att få göra ett val om du vill läsa in ett högskoleförberedande paket (svenska 2, svenska 3 och engelska 6) och matematik 2.

Samarbete med näringslivet

Skolan har sedan länge ett stort samarbete med näringslivet och det betyder att du inte behöver skaffa dig en egen praktikplats utan att skolan ordnar det åt dig. Teknik & Service Gymnasiet samarbetar idag med bl.a. Arriva, Euromaint, Fortum, MTR, Stockholm Vatten.

G.Ö.R.A

Teknik & Service gymnasiet har en värdegrund som förkortas G.Ö.R.A. Bokstaven G står för gemenskap, Ö för öppenhet, R för respekt och A för ansvar.

Liten skola med mycket gemenskap

Skolan ser det som viktigt att inte expandera för mycket. Litenheten och gemenskapen är något som både eleverna och lärarna på skolan värderar högt. Skolan arbetar för att integrera ämnen med varandra för att skapa ett helhetstänk och som kan djupare förståelse för hur allt hänger samman.

Välkommen till Teknik & Service gymnasiets digitala Öppet hus!

Fysiska öppet hus blir svårt i dessa tider, därför har Teknik & Service gymnasiet sammanställt lite information som kan vara intressant. Ni kan även följa med på en rundvandring på ca tio minuter i skolans lokaler.

Här hittar du länken till Teknik & service gymnasiets digitala öppet hus!

Är du intresserad och vill veta mer om Teknik & Service Gymnasiet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Teknik & Service Gymnasiet

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Teknik & Service Gymnasiet.

Andel lärare med leg. och behörighet 2019/20

www.tsgymnasiet.se

Snittbetyg: 5

Emil André
Bästa gymnasiet med de skönaste lärarna. Finns ingen skola med bättre lunch.

För att få mer information från Teknik & Service Gymnasiet, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Teknik & Service Gymnasiet
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på dag
Jag har en fråga
Skolrecensioner