Gå på ett svenskt gymnasium bland savanner och böljande grönska - Fånga äventyret!

På Svenska skolan i Nairobi kan du läsa Naturvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet eller Samhällsprogrammet. Du får precis samma behörighet som den som studerat motsvarande program i Sverige.

Bli rik på kunskap och vänner

Svenska skolan i Nairobi är en liten skola med elever från de nordiska länderna. Gymnasiet är beläget i en böljande grönska, och där finns många möjligheter till fysiska aktiviteter och friluftsliv. På skolområdet har du möjlighet att spela tennis, basket eller ta en simtur i swimmingpoolen.

Med sina små klasser blir Svenska skolan i Nairobi en intim skola, med stor gemenskap och bra sammanhållning. Många finner vänner för livet under sina skolår på Afrikas västkust.

Visa alla utbildningar på Svenska Skolan i Nairobi

Ekonomiprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet

Svenska Skolan i Nairobi

P.O.Box 21324
00505 Nairobi

ssn.or.ke

Det finns inga recensioner än.