Svea Gymnasium i Solna

Svea Gymnasium – för dig som siktar högt med både hjärta och hjärna!

Välkommen! Svea Gymnasium tror på dig. På dina unika färdigheter, personlighet och förutsättningar. Svea Gymnasium tror också på att ingen prestation är så stark som när både hjärta och hjärna blir sedda, hörda och aktiverade.

Gymnasieskolans mål är att göra dig redo att forma din framtid precis så som du vill. Vare sig dina drömmar är stora eller små ser gymnasieskolan Svea det som deras ansvar att förse dig med verktygen som krävs för att genom nå dem, såväl yrkesmässigt som privat.

Dina resultat från lärande och utbildning skall nås med omsorg, glädje och inre trygghet.
Med ett stort fokus på att låta varje elev ingå i en stor och inkluderande gemenskap står Svea Gymnasium för en utbildning där teoretiskt lärande och smart studieteknik kombineras med elevhälsa, lyhördhet och personligt ansvarstagande från alla lärare på skolan.

Fokus på det praktiska och insikt i arbetslivet

Svea Gymnasium vill att din tid hos dem skall kännas kvalitativ, kreativ, utvecklande och verklighetsanknuten.

Svea gymnasium tillhandahåller utbildningar som speglar verkligheten. Detta är något gymnasieskolan åstadkommer genom att frekvent arrangera studiebesök hos riktiga arbetsgivare, det vill säga advokater, psykologer, läkare, civilingenjörer med mera, samt anordna föreläsningar av de olika yrkeskategorierna.

På det sättet får du som elev möjlighet att vistas på din blivande arbetsplats redan i tidigt skede, vilket därmed skapar möjlighet att börja skräddarsy sig efter sin blivande yrkesprofessionalitet redan under gymnasietiden.

Personlig utveckling och miljö

Här kommer du som elev att få utvecklas med hjärta och hjärna i balans, med arbetsro och positiv framtidstro som en daglig del av miljön – utan att det görs avkall på gemensamma framsteg och kunskapsutveckling.
Må bra, utveckla dig själv, lär med ett leende. Studera smart, studera rätt, nå resultat.

På Svea Gymnasium står de alltid upp för ärlighet, omtanke och ett insiktsfullt förhållningssätt till de utmaningar du som ung vuxen står inför i dagens samhälle.
Svea Gymnasiums drivkraft är att väcka din nyfikenhet och ambition för att aktivt utforska dina okända talanger och framtidsdrömmar.

Vad Svea Gymnasium garanterar dig

För att du skall känna dig trygg i att utvecklas både kunskapsmässigt och som människa på Svea Gymnasium avger dem följande punkter som löfte.

Hos Svea Gymnasium garanteras följande:

• En värdegrund som bygger på gemenskap, hänsyn och respekt för andra människor
  • Aktivt arbete med elevhälsa och smart studieteknik
  • Verklighetsförankrade kurser med hög andel studiebesök och gästföreläsare
  • Smarta digitala lösningar i studierna
  • Lyhördhet, glädje och motivation hos samtliga lärare
  • Att se dig som individ och anpassa oss efter dina behov
  • Fokus på arbetsro och välmående i prestationen

Livet går ut på att så ofta som möjligt göra saker som får en att må bra.
Svea Gymnasium ser det som deras kall att dina gymnasieår inte skall vara något undantag.

Ta kontakt med Svea gymnasium redan idag för att personligt samtal där de presenterar sig själva och deras filosofi närmare!

STARTAR HÖSTEN 2020

Är du intresserad och vill veta mer om Svea Gymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Svea Gymnasium

Se Svea gymnasiums introduktionsfilm!

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Svea Gymnasium.

Svea Gymnasium

Ankdammsgatan 35
171 67 Solna

www.sveagymnasium.se

För att beställa information från Svea Gymnasium, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.