Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Sundsgymnasiet, i Vellinge
Antal elever
Antal elever: cirka 220 (.)
Antagningspoäng (2023)
Antagningspoäng: 210,0
(medelvärde: 254,8)
Ladda ner poängplan
Antal elever
Antal elever: cirka 220 (.)
Antagningspoäng (2023)
Antagningspoäng: 210,0
(medelvärde: 254,8)
Ladda ner poängplan
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Inriktning beteendevetenskap

Du studerar hur människan fungerar som individ, i grupp och hur vi samspelar med varandra. Inriktning beteendevetenskap är för dig som vill göra skillnad i framtiden och skapa ett mänskligare samhälle.

På Sundsgymnasiet får du kunskap om hur människan fungerar som individ, i grupp och hur vi samspelar med och mot varandra. Dessa kunskaper hjälper dig att möta en värld där förmågan att samverka med andra blir allt viktigare.

Efter din gymnasieutbildning kommer du att vara mycket väl förberedd inför universitets- och högskolestudier. Inriktning beteendevetenskap är för dig som vill göra skillnad och vara med att skapa ett mänskligare samhälle.

Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Samhällsvetenskapsprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Trelleborg. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: S:t Nicolai plan 1, Postadress: Söderslättsgymnasiet, Gymnasieantagningen, Box 1008, 231 25 Trelleborg
Telefon: 0410-73 36 05
Mejladress: antagning@trelleborg.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Sundsgymnasiet
Norrevångsgatan 3
235 81 Vellinge

Välkommen till Sundsgymnasiet!

Du och din framtid börjar på Sundsgymnasiet. Här arbetar elever och lärare tillsammans för en öppen, positiv och trygg atmosfär. Här blir du betraktad som vuxen från den dag du kliver in, med de rättigheter och de skyldigheter det innebär....

Läs mer om Sundsgymnasiet och visa alla program.

Sponsrad