Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

RIG / NIU

Idrottsutbildning (NIU), Innebandy

Täljegymnasiet, i Södertälje
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Innebandy på gymnasium i Södertälje

På Täljegymnasiet har du möjlighet att kombinera dina studier med innebandy och utvecklas till en elitspelare. Träningen och undervisningen är både individ- och laganpassad i sin utformning med hänsyn till ditt tränings- och tävlingsupplägg. Under tre undervisningstillfällen i veckan läser du 500 poäng specialidrott, med både teoretisk och praktisk undervisning. Kursen innehåller även ämnen som mental träning/presentationspsykologi, näringslära, skadehantering och ledarkunskap.

Hitta en helhetslösning som passar dig

För att kunna prestera är det viktigt att ha koll på sin helhetssituation, därför arbetar Täljegymnasiet med att försöka hitta en bra helhetslösning för dig. Om du kommer ifrån en annan kommun än närkommunerna får du hjälp med att hitta en lämplig förening för övrig träning. Innebandyprofilen samarbetar med Södermanlands innebandyförbud, Telge SIBK samt Nykvarn IF, som har lag på olika nivåer I seriesystemet. Som elev på skolan har du möjlighet att träna och spela på den nivån som stimulerar din utveckling bäst. Verksamheten kommer bedrivas I Västergårds Arena som är Södertäljes nyaste hall, förutom hall finns även gym och en modern teorisal.

Boende för dig från en annan kommun

Skolan kan ibland hjälpa till med boende. Även klubbarna som skolan samarbetar med har boenden. 

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Innebandy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Innebandy

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Innebandy så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Täljegymnasiet
Erik Dahlbergs väg 1-3
152 40 Södertälje

Täljegymnasiet förbereder dig för universitet och högskola

Är du en studiemotiverad elev som vill läsa en gymnasieutbildning som ger dig många möjligheter i framtiden? Är du inriktad på att läsa vidare på högskola eller universitet? Då är Täljegymnasiet i Södertälje ett bra val för dig. Här erbjuds...

Läs mer om Täljegymnasiet och visa alla program.

Sponsrad