Ekonomiprogrammet

Ekonomiprogrammet, Ekonomi

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Ekonomiprogrammet på Skandinaviska Skolan i Madrid

Har du tänkt läsa Ekonomiprogrammet på gymnasiet och vill ha en internationell upplevelse att addera till din gymnasieexamen? På Skandinaviska Skolan i Madrid kan du läsa Ekonomiprogrammets andra år. Utbildningen räknas in i din svenska gymnasieexamen och du får tillgodoräkna dig hela utbildningsåret, vilket innebär att du fortsätter med årskurs tre när du kommer tillbaka till Sverige och din hemskola.

Läs marknadsföring och företagsekonomi

På Ekonomiprogrammet läser du företagsekonomi, redovisning, kalkylering, marknadsföring, ledarskap och organisation. Under utbildningen får du också verktyg och kunskaper för att kunna starta eget företag.

Spanska och Spanienkunskap på schemat

Förutom de vanliga kurserna, kan välja att läsa Kultur- och idéhistoria (100 poäng) eller HumSam (100 poäng) som ger fördjupade kunskaper om Spanien. Du blir också bättre på spanska under ditt år i Spanien, genom att du läser obligatorisk spanska i skolan och genom att du får bo i spansk värdfamilj och öva på spanska dagligen.

Välkommen med din intresseanmälan!

Är du intresserad och vill veta mer om Ekonomiprogrammet, Ekonomi, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Madrid

Behörighet

För behörighet till Ekonomiprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Ekonomiprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Ekonomiprogrammet, Ekonomi så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Skandinaviska Skolan i Madrid
Camino Ancho 14
28109 La Moraleja Madrid

Tänk dig en skola med svenska program och en gymnasieexamen som du får tillgodoräkna dig precis som i Sverige – men i Europas soligaste huvudstad! En skola omgiven av värme, god mat ett trevligt folk och det vackra spanska språket....

Läs mer om Skandinaviska Skolan i Madrid och visa alla program.

Sponsrad