Visa gymnasium.se som: Mobil

Ekonomiprogrammet, Ekonomi

Skandinaviska Skolan i Madrid
Programinformation
Madrid
Ekonomiprogrammet

Utbildningsinfo

Ekonomi på Skandinaviska Skolan i Madrid - Colegio Escandinavo

Ekonomiprogrammet på Skandinaviska Skolan i Madrid

Har du tänkt läsa Ekonomiprogrammet på gymnasiet och vill ha en internationell upplevelse att addera till din gymnasieexamen? På Skandinaviska Skolan i Madrid kan du läsa Ekonomiprogrammets andra år. Utbildningen räknas in i din svenska gymnasieexamen och du får tillgodoräkna dig hela utbildningsåret, vilket innebär att du fortsätter med årskurs tre när du kommer tillbaka till Sverige och din hemskola.

Läs marknadsföring och företagsekonomi

På Ekonomiprogrammet läser du företagsekonomi, redovisning, kalkylering, marknadsföring, ledarskap och organisation. Under utbildningen får du också verktyg och kunskaper för att kunna starta eget företag.

Spanska och Spanienkunskap på schemat

Förutom de vanliga kurserna, kan välja att läsa Kultur- och idéhistoria (100 poäng) eller HumSam (100 poäng) som ger fördjupade kunskaper om Spanien. Du blir också bättre på spanska under ditt år i Spanien, genom att du läser obligatorisk spanska i skolan och genom att du får bo i spansk värdfamilj och öva på spanska dagligen.

Välkommen med din intresseanmälan!

Behörighet

För behörighet till Ekonomiprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Ekonomiprogrammet på Skandinaviska Skolan i Madrid är högskoleförberedande och blir en del av din svenska gymnasieexamen.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Ekonomiprogrammet, Ekonomi så kommer skolan att kontakta dig.

Skandinaviska Skolan i Madrid

Skandinaviska skolan i Madrid

Tänk dig en skola med svenska program och en gymnasieexamen som du får tillgodoräkna dig precis som i Sverige – men i Europas soligaste huvudstad! En skola omgiven av värme, god mat ett trevligt folk och det vackra spanska språket....


Läs mer om Skandinaviska Skolan i Madrid och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Skandinaviska Skolan i Madrid

Camino Ancho 14
28109 La Moraleja Madrid

 Visa telefonnummer
www.escandinavo.com

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Ekonomiprogrammet, Ekonomi, fyll i följande uppgifter: