Välkommen till Psykologigymnasiet i Stockholm!

Psykologigymnasiet är en unik skola som startade hösten 2007 i stora, ljusa och fräscha lokaler med . nära till buss, pendeltåg och tunnelbana. Psykologigymnasiet erbjuder dig ett specialutformat program med samhällsvetenskaplig inriktning med psykologi och estetprofil.

Psykologigymnasiet - för dig som är intresserad av människors tankar och beteende

Psykologigymnasiet vänder sig till dig som är intresserad av och vill förstå människans tankar, beteende och känslor. Varför beter vi oss som vi gör? Dina studier i psykologi kommer att ge dig kunskaper i olika psykologiska perspektiv. Du kommer lära dig att förstå hur människan fungerar tankemässigt, emotionellt och socialt. Som elev hos oss ska du vara nyfiken, kunna ta ansvar och tycka om att studera.

Visa alla utbildningar på Psykologigymnasiet

Ekonomiprogrammet