Recensioner av Praktiska gymnasiet Ystad

Snittbetyg: 3,5

Navarone
Gå inte på denna skola. Lärare som knappt vet vad de lär ut, skolan är I konstant renovering, elever får inte APL platser, pengar försvinner och elever som förstör. Gör dig själv en tjänst och välj Park eller österport istället.
Gert-Ove Sighurdsson Kommentar:
Hej Navarone! Vi tycker att det är jättetråkigt att du upplever skolan så här, vi vill ju såklart att du som elev ska vara nöjd. Beskrivningen känns inte rättvis tycker vi och eftersom du skriver anonymt så är det svårt att kunna bemöta kritiken och hjälpa dig till en bättre upplevelse av skolan. Vi vill därför be dig kontakta mig som rektor ...
Visa hela
Jonnie
En skola som är väldigt lite och alla känner alla nästa. Lärarna är väldigt peppande och vill verkligen få ut allt från en elev. Programmen på skolan är väldigt bra då vi lär oss jätte mycket varje dag som går.

Medlemslogin