International Baccalaureate

Per Brahegymnasiet
Programinformation
Jönköping
Antal elever: cirka 150 (.)
International Baccalaureate
  • Antagningspoäng: 80,0
    (medelvärde: 242,1) * statistik från 2022

Om utbildningen

International Baccalaureate Diploma Programme passar dig som är intresserad av språk, resor och vill gå ett internationellt program..

International Baccalaureate är ett internationellt erkänt gymnasieprogram som ger dig behörighet till högskolestudier i mer än 100 länder, inklusive Sverige. Studierna omfattar tre år där det första året är ett förberedande år med svenska nationella kurser, fast med engelska som undervisningsspråk.

Gymnasieexamen

International Baccalaureate leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen som ger dig behörighet att studera vidare både i Sverige men även i andra, främst engelsktalande, länder.

Per Brahegymnasiet

En rolig och utvecklande gymnasietid på Per Brahegymansiet!

Per Brahegymnasiets mål är att du under din studietid på skolan ska få en god självkänsla och kunskaper för att fungera på ett bra sätt i ett framtida samhälle. Per Brahegymnasiet vill förbereda dig för högre studier och arbetsliv och...


Läs mer om Per Brahegymnasiet och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Per Brahegymnasiet

Residensgatan 7
55316 JÖNKÖPING Jönköping

 Visa telefonnummer
www.perbrahe.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Isabelle, IB

PB är så välkomnande, lärare som förväntar sig bra resultat, fantastisk skolmat och framförallt väldigt välkomnande till plugg; Vid problem så vill de gärna hjälpa! Jag kan definitivt säga att tysta rummet/bibblan är en perfekt plats för att plugga ostört. Som på alla skolor kan inte allt vara perfekt/bra, alla lärare kan inte vara toppen, ME...

Visa hela
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information