Visa gymnasium.se som: Mobil

Öresundsgymnasiet Landskrona

Välkommen till Öresundsgymnasiet Landskrona

På Öresundsgymnasiet Landskrona står du som elev i centrum. För att du ska kunna lyckas med dina studier ger Öresundsgymnasiet individuell coachning och hjälper dig att stätta upp en tydlig struktur runt ditt skolarbete. På Öresundsgymnasiet tas dina investeringar för din framtid på största allvar.

Många program att välja bland

Öresundsgymnasiet har flera olika program att välja mellan och erbjuder nationella idrottsutbildningar i golf och fotboll. För att ge dig rätt förutsättningar har Öresundsgymnasiet nära samarbeten med branschorganisationer och regionala arbetsgivare. För dig som läser ett yrkesprogram spenderas minst hälften av din utbildning på olika arbetsplatser. På det sättet kan du komma i kontakt med arbetsgivare och öka dina chanser till jobb efter gymnasiet.

Idrottsprofilering

På Öresundsgymnasiet behöver du inte välja mellan skola och idrott. Idrottsutbildning (NIU) finns för både golf och fotboll, och innebär att du utövar din idrott under skoltid. Även andra idrotter välkomnas och som individuellt val kan du som aktivt tränar och tävlar i en idrott som är ansluten till riksidrottsförbundet tillgodoräkna detta inom ramen av din utbildning. Det fungerar så att du då läser delar av kursen under skoltid och andra delar av kursen under dina vanliga kvällsträningar. För dig som kommer från en annan stad i Sverige finns det även internat på ett elevboende.


Är du intresserad och vill veta mer om Öresundsgymnasiet Landskrona, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Öresundsgymnasiet Landskrona

Program

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Öresundsgymnasiet Landskrona.

Hitta till skolan

Öresundsgymnasiet Landskrona

Regeringsgatan 54
26136 Landskrona

 Visa telefonnummer
www.landskrona.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information från Öresundsgymnasiet Landskrona, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.