Olinsgymnasiet Tibro

i Tibro
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Olinsgymnasiet Tibro

Olinsgymnasiet Tibro

Nu öppnas dörrarna till Olinsgymnasiet Tibro – det senaste tillskottet är belägen i Tibros skolområde och mitt bland flera olika idrottsanläggningar. Skolan erbjuder ett bra utbud av högskole- och yrkesförberedande program samt en unik idrottsprofil som präglas av Tibros starka föreningsliv.

Olinsgymnasiet Tibro är en skola där drömmar får ta plats och där studiemål förverkligas. Skolan övervinner utmaningarna tillsammans i såväl klassrummet som i ishallen eller på motocrossbanan. Vill du bemästra en Triple lutz, bli ett proffs i CAD eller är du kanske vår nästa finansminister? Vill du ha en riktigt bra och genomtänkt gymnasieutbildning närmare där du bor? Då är Olinsgymnasiet i Tibro gymnasieskolan för dig!

Genom att samarbeta med det lokala näringslivet och erbjuda relevanta yrkesutbildningar ger skolan dig trygghet och rätt kompetenser för arbetslivet. Med skolans olika inriktningar och unika idrottsprofiler har du stora möjligheter att vara med och forma hur just din utbildning ska se ut.

Idrottsprofiler

På Olinsgymnasiet får dina drömmar och intressen ta plats. På skolan har du möjlighet att kombinera studierna med en idrott du älskar och vill utvecklas inom. Det ger dig de bästa förutsättningarna för att hålla motivationen uppe under hela gymnasietiden. Vill du kombinera dina studier med din sport finns den unika möjligheten på Olinsgymnasiet i Tibro att lägga till en idrottsprofil. Skolan erbjuder:

  • Fotboll
  • Konståkning
  • MotocrossÄr du intresserad och vill veta mer om Olinsgymnasiet Tibro, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Olinsgymnasiet Tibro

Program

Gör en intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Olinsgymnasiet Tibro.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till skolan

Olinsgymnasiet Tibro

Nybogatan 5
543 32 Tibro

Tel: 0511–168 00
olinsgymnasiet.se

Sponsrad