Introduktionsprogrammet i Lessebo

Lessebo kommun anordnar introduktionsprogrammet i Lessebo utbildningscenter.

Du är behörig att söka gymnasieutbildning om du är 19 år eller yngre det år du söker. Du ska ha gått grundskolan eller motsvarande med godkända betyg i svenska eller svenska som andraspråk, engelska och matematik, samt inte tidigare avslutat ett nationellt eller likvärdigt program.

Gymnasieskolan ska med den obligatoriska skolan som grund fördjupa och utveckla elevernas kunskaper som förberedelse för yrkesverksamhet och studier vid universitet eller högskola samt som förberedelse för vuxenlivet och som samhällsmedborgare.

Gymnasieskolan syftar till att ungdomar ska genomgå en fullständig gymnasieutbildning. Utbildningen ska ske inom ramen för den utbildningsväg som ungdomarna valt och ge möjlighet till en harmonisk och allsidig utveckling.

Visa alla utbildningar på Lessebo Gymnasium

Introduktionsprogrammet Ort Recensioner
Introduktionsprogrammet Lessebo

Visa alla