JENSEN gymnasium Nacka strand

Nytt gymnasium hösten 2022 - JENSEN gymnasium Nacka strand

Mer information om JENSEN gymnasium Nacka strand

I bästa läge på Kajen vid Nacka strand och med enastående havsutsikt över Stockholms inlopp och Djurgården startar JENSEN gymnasium hösten 2022. Fastighetsbolaget PEFAB och JENSEN har i veckan signerat ett långsiktigt avtal för gymnasieskola med plats för upp till 480 elever på teoretiska program. Skolans lokaler är 1824 kvm och var tidigare Gants huvudkontor, men som nu byggs om till gymnasium.

Ett trivsamt och lugnt gymnasium

Hos JENSEN får du som elev en trivsam och lugn studiemiljö. JENSEN är ett familjeföretag och deras skolkultur präglas av en familjär stämning. Det är ett gymnasium som bryr sig om att det ska gå bra för dig och att du ska nå din fulla potential.

“Vi är stolta över att tillsammans med fastighetsägaren PEFAB kunna erbjuda ett nytt gymnasium i bästa läge i Nacka strand. JENSEN gymnasium vänder sig till elever med höga ambitioner som värdesätter trygghet och studiero, där kunskaper och bildning alltid kommer först.”

- Anna Wiger Jensen, Operativ chef på JENSEN.

Är du intresserad och vill veta mer om JENSEN gymnasium Nacka strand, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på JENSEN gymnasium Nacka strand

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av JENSEN gymnasium Nacka strand.

JENSEN gymnasium Nacka strand

Nacka strand
Nacka

www.jensengymnasium.se

Det finns inga recensioner än.

För att få mer information från JENSEN gymnasium Nacka strand, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga