JENSEN gymnasium i Helsingborg

JENSEN Helsingborg – En kvalitets- och affärsskola!

Vill du läsa på ett gymnasium där dina studier och din personliga utveckling sätts i första rummet? Då är JENSEN gymnasium Helsingborg rätt för dig! Här får du tre roliga och spännande år som förbereder dig inför nästa steg i livet, vare sig det handlar om fortsatta studier på universitet eller om du ska ge dig in i arbetslivet. Välkommen till JENSEN Helsingborg!

JENSEN gymnasium ligger centralt på Kaliforniegatan 4 i Helsingborg. Här får du en utbildning av hög kvalitet! Du får lära dig ta eget ansvar och att sätta upp höga mål. TIll din hjälp har du engagerade och kunniga lärare som är 100% behöriga. Tillsammans arbetar ni för att du ska nå dina mål och få ut det önskar av din utbildning. Skolan deltar i Skolverkets satsning Matematiklyftet, som syftar till att höja svenska elevers resultat inom matematik.

Både Skolinspektionens utvärderingar och undersökningar bland skolans elever visar att trivseln är hög bland eleverna och att de har fötroende för lärarnas bedömning och betygssättning. Dessutom har JENSEN vunnit flera utmärkelser för sitt kvalitetsarbete.

Träning för verkligheten

På JENSEN gymnasium har man ett unikt utbildningskoncept som man kallar för ”Träning för verkligheten”. Vad innebär då Träning för verkligheten? Bland annat så får du jobba med verklighetsbaserade case utifrån de samarbeten som skolan har med universitet och näringsliv. I Helsingborg har man bland annat ett samarbete med Söderpunkten. Skolan strävar alltid efter att utveckla nya arbetssätt som gör studierna roligare och ger dig ännu bättre studieresultat.

Tack vare samarbete med Ung Företagsamhet kan du under din gymnasietid på prova på att starta eget företag. JENSEN är en riktig affärsskola där entreprenörskap genomsyrar hela verksamheten.

Effektivt schema och digitala verktyg

På JENSEN gymnasium slipper du långa raster och håltimmar. Istället har du möjlighet att utnyttja hela skoldagen till studier, läraledda lektioner och arbetstid där du kan få läxhjälp - JENSEN SmartStudy - av lärare på skolan.

JENSEN lägger mycket kraft vid att ligga i framkant när det kommer till IT i undervisningen. Ett bra exempel på det är att alla elever får varsin Chromebook när de börjar på skolan. Under din studietid jobbar du mycket med Google Apps och tack vare det verktyget blir samarbetet mellan dig och dina lärare enklare och effektivare.

Coachande lärare med kompetens och engagemang

Är det viktigt för dig med regelbunden feedback från dina lärare? Oroa dig inte! På JENSEN finns kompententa lärare som engagerar sig i din skolgång. Tillsammans med dina lärare ser ni till att skapa så goda förutsättningar som möjligt för att du ska lyckas med dina studier.

Må bra för att prestera bättre

Hos JENSEN tror man att en aktiv och hälsosam livsstil är fördelaktig när det kommer till studier och personlig utveckling. Därför lägger man stor vikt vid en variation av olika aktiviter så som idrottslektioner, mental träning och pedagogiska promenader. Det är JENSENS förhoppning att detta ska göra din tid hos dem ännu bättre!

Är du intresserad och vill veta mer om JENSEN gymnasium Helsingborg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Öppet hus på JENSEN Helsingborg

Välkommen till öppet hus på JENSEN gymnasium Helsingborg. Träffa lärare, elever och kolla in skolans lokaler.

Varmt välkommen följande datum:
Datum:   2017-04-27    Tid:   17:00 - 18:30

Andel behöriga till högskola 96,7 % 95,2 % 90,2 % 2015
Andel med examen inom 3 år 75 % 76 % 75 % 2015

Errors

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om JENSEN gymnasium Helsingborg.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Skicka din intresseanmälan

Få mer information från skolan

Valfritt

Kontaktuppgifter till JENSEN gymnasium Helsingborg

Kaliforniegatan 4
252 25 Helsingborg

www.jensengymnasium.se

Kontakta JENSEN gymnasium Helsingborg

Skolrecensioner

Ahlam   |   2016-07-05
En bra skola som följer " träning för verkligheten " och förbereder dig inför ditt nästa steg i livet ! De tre åren är viktiga och med bra lärare får man det roligare .
Batol   |   2015-11-06
Gillar lärarna på skolan,
David Loum Skantz   |   2015-11-03
Jensen är en skola där man lär sig att ta ansvar och man får dessutom den hjälp man behöver för att uppnå sina drömmar!

Forum om JENSEN gymnasium Helsingborg

Här kan du ställa frågor om JENSEN gymnasium Helsingborg och deras program.

Svar Senaste foruminläggen
0 Kommer jag in ! 2013-06-20   Alex Dinulovic Hej ! Hej jag ska börja nian nu i höst på Elinebergsskolan, jag är lite orolig om jag kan komma in på er skola (EK) jag har 210 poäng tror ni att jag kan komma in. Skulle vara tacksam om ni ku...
Sida:

» Ställ ny fråga