JENSEN gymnasium i Eskilstuna

JENSEN gymnasium i Eskilstuna söker dig med höga ambitioner. Skolan tror på dig och dina drömmar, och sätter därför ribban högt när de förbereder dig för högre akademiska studier, samt för att du ska kunna lyckas inom näringslivet och företagande. JENSEN ställer krav på dig, men ger dig också rätt träning för att lyckas. Skolan tränar din disciplin eftersom uthållighet är nyckeln till framgång. För att du ska nå en mycket hög kunskapsnivå lägger JENSEN främst tonvikt på läsning och faktakunskaper. Bildning är målet!

Om gymnasieskolan i Eskilstuna

Hösten 2020 öppnades gymnasiet i ljusa lokaler i centralt belägen fastighet på Rademachergatan 34, ett kvarter från Kungsgatan, Eskilstunas gågata. Nära till grönområden såsom Strömsholmen och Rothoffsparken. All tänkbar service, butiker, gym, restauranger och caféer endast ett stenkast bort. Tågstationen ligger ca 400 m bort med bra förbindelser till bl a Stockholm och Västerås. I närheten ligger stadens bussgata som är knutpunkten för kommunens busslinjer.

Skolan erbjuder Ekonomiprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet.

Är du intresserad och vill veta mer om JENSEN gymnasium Eskilstuna, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på JENSEN gymnasium Eskilstuna

Öppet hus

Välkommen till öppet hus hos Jensen gymnasium Eskilstuna! Passa på att träffa elever och lärare samt ställ dina frågor för att se om JENSEN är rätt skola för dig.

Öppet hus sker i mindre grupper och med hänsyn till nuvarande restriktioner med anledning av Covid-19.

Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer om öppet hus? Klicka dig vidare på knappen nedan och fyll i formuläret.

Anmäl ditt intresse

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-11-30    Tid:   17:00 - 19:30   Öppet hus
Datum:   2022-01-26    Tid:   17:00 - 19:30   Öppet hus
Datum:   2022-04-27    Tid:   17:00 - 19:30   Öppet hus

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av JENSEN gymnasium Eskilstuna.

Andel lärare med leg. och behörighet 2020/21

Lägsta antagningspoäng 187,5 2020

JENSEN gymnasium Eskilstuna

www.jensengymnasium.se

Det finns inga recensioner än.

För att få mer information från JENSEN gymnasium Eskilstuna, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga